Ege HaberleriGündemİzmir Haberleri

İzmir’ de İkamet Edenler! TOKİ Resmen Duyurdu! 141 Konut Satışı Başladı!

Maddi ihtiyacı olanlar için TOKİ konut satışları yapmaya devam ediyor. Toplu Konut İdaresi Olarak bilinen TOKİ, yeni toplu konut satışlarına başladı. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre TOKİ, İzmir Karabağlar ilçesinde 141 toplu konut satışlarının başladığını duyurdu. TOKİ tarafından duyurulan İzmir ili Karabağlar ilçesindeki 2 Kasım 2021 tarihinde TOKİ tarafından yapılacak olan 141 konut müzayedesi toplu konut satışlarının detayları…

TOKİ 141 Konut Satışı Duyurusu

TOKİ, İzmir Karabağlar’ da 141 konutu satışa çıkardı. 2 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan Konut Müzayedesine salondan katılmak isteyenler için kayıt işlemleri İzmir’deki Balçova Termal Otel Kardelen Salonunda ve İstanbul Halkalı’daki TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonunda saat 08.30-10.30 saatleri arasında yapılacak. Açık artırmaya internet katılımı için kayıtlar 1 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 10.30’a kadar alınacaktır.

İzmir TOKİ projeleri ve ucuz konut satış ilanları yakından takip edilirken yeni bir duyuru daha yayımlandı. Bu sefer TOKİ tarafından açık artırma yöntemi ile İLBANK projesi kapsamında Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından yapılan 141 adet konutun satılacağı ilan edildi.

2 Kasım 2021 tarihinde yapılacak olan açık artırma ile satışa kayıt işlemleri 1 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 10:30’a kadar yapılabilecek. Yüzde 40 peşin ve 120 ay vadeli olarak satılacak olan konutlarda açık artırmada her bir konut için en yüksek teklifi veren katılımcı ev sahibi olmaya hak kazanacak.

Açık artırmaya salondan katılmak isteyenler için kayıtlar müzayade günü 8:30 ile 10:30 saatleri arasında yapılacak. Salonlarda müzayedeye girmek isteyen kişilerden girişte koronavirüs tedbirleri kapsamında HES kodu istenecek.