İzmir Haberleri

İzmir Çiğli'de 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında ünlü şarkıcı Ogün Sanlısoy konser verecek

Ünlü sanatçı Ogün Sanlısoy, Çiğli Belediyesi’nin düzenlediği 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında sahneye çıkacak. 

İZMİR’DE OGÜN SANLISOY COŞKUSU

İzmir’de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları için hazırlıklar son sürat devam ederken Çiğli’de de büyük coşku yaşanacak. Çiğlililer, bugün başlayacak kutlamalarda fener alayının ardından, bir dönem Pentagram grubunda da solistlik yapmış olan ünlü sanatçı Ogün Sanlısoy’un konserinde bir araya gelecek. 

ÇİĞLİ OGÜN SANLISOY KONSERİ NEREDE, SAAT KAÇTA YAPILACAK?

Çiğli’deki İsmail Rahmi Karadavut İlkokul önünde 18 Mayıs 2019 Cumartesi günü saat 21.00’de başlayacak konser, ücretsiz olacak. Çıkardığı albümlerle birçok kişinin beğenisini kazanan ve Türkiye’nin dört bir yerinde konser veren Ogün Sanlısoy, şarkılarını bu kez Çiğlililer için söyleyecek. 

KONSER ALANI NEREDE YER ALIYOR?

İsmail Rahmi Karadavut İlkokulu, Çiğli’de Ataşehir Mahallesi’nde yer alıyor. Okul, Atatürk Caddesi, No: 3’te bulunuyor. 

OGÜN SANLISOY KİMDİR? 

1971 Gölcük doğumlu olan Ogün Sanlısoy, Fenerbahçe Lisesi’nden mezun olduktan sonra eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi’nde tamamladı. Sanlısoy, Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümünü bitirdi. 

Kısa süre sonra akustik düetiyle sahne alan Ogün Sanlısoy, birçok grupta solistlik yaptı ve tanınmaya başladı. Pentegram grubuna katılan Ogün Sanlısoy, yurt dışında birçok konserde yer aldı. Birçok ödül alan Sanlısoy, daha sonra Klips grubuna katıldı, daha sonra ise ilk solo albümünü çıkardı. 2004’te ikinci solo albümünü ve 2006 yılında Üç adlı albümünü çıkardı. 

OGÜN SANLISOY’DAN PENTERGAM YORUMU

19 Mayıs etkinlikleri kapsamında Çiğli’de sahneye çıkacak olan Ogün Sanlısoy, Habertürk gazetesine verdiği demeçte Pentagram ekibini Barcelona’ya benzetmiş, “Grubu yakında İngiltere ve Avusturya’da konser verirken görebiliriz.” ifadelerini kullanmıştı. 

Ogün Sanlısoy’un çıkardığı albümler şu şekilde: 

Akustik (2017)

Trail Blazer (1992)

Solo çalışmalar: 

Korkma (1999)

O Gün (2004)

Üç (2006)

Korkma 07 (2007)

Ben (2011)

Akustik (2012)

Sen Uyurken (2015)

Bir yanıt yazın