Magazin

İzmir Çeşme’de Momo Beach Club’te darbedilen Ukraynalı model Daria Kyryliuk özrü kabul etti

İzmir’in Çeşme ilçesinde 31 Temmuz gecesi Momo Beach Club’te Ukraynalı model Daria Kyryliuk, sevgilisi Baran Güneş ve arkadaşı Birleşik Arap Emirlikleri vatandaşı Mansoor Saeed Saif Jabr Alsuwaidi Dadaş A., Ferit Y. ve Özkan Z. ile Güvenlik Müdürü Kadir K., ile yaşanan tartışma sırasında darpedilmişti.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Olayın ardından sosyal medya hesabından yüzünün kanlı fotoğrafını paylaşan Kyryliuk, Baran Güneş ile Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek, şikayetçi oldu. Yaptığı açıklamada da “Arkadaşlarımızla eğlenmek için Momo Beach Club’a gittik. Yabancı uyruklu arkadaşlarım da vardı. Güvenlik görevlisiyle problem yaşadık. Erkek arkadaşlarımla kavga etmeye başladılar. Daha sonra iki kişi bana vurmaya başladı. Beni yere düşürdüler. Sonrasını hatırlamıyorum. Daha sonra eve gittik. Eve gittikten sonra ağladım ve panik atak geçirdim” dedi.

UZLAŞTIRMA BÜROSUNA GÖNDERİLDİ

Savcılık tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, suçun şikayete bağlı suç kapsamında olması nedeniyle dosya, Uzlaştırma Bürosu’na gönderildi. 4 şüphelinin özür dilemesi üzerine Ukraynalı model ve arkadaşları, şikayetten vazgeçti. Dosya kapatıldı.