İzmir Haberleri

İzmir Çeşme’de meydana gelen kazada ölü sayısı yükseldi!

İzmir'in Çeşme ilçesinde 15 Haziran'da meydana gelen feci kazada baba ve kız hayatını kaybetmişti. Otomobilde bulunan anne Özden Karamuk'tan acı haber geldi. Tüm müdahaleye rağmen tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e çıktı.

İzmir’in Çeşme ilçesinde otoyolda meydana gelen kazada baba ve kızın hayatını kaybettiği kazadan bir acı haber daha geldi. 15 Haziran’da nedeni bilinemeyen bir sebeple Alaçatı gişeleri yakınında takla atarak yanmaya başlayan otomobilde baba İbrahim Örsçelik (40) ve yanındaki kızı İlayda Örsçelik yanarak hayatını kaybetmişti.

ANNEDEN ACI HABER

Kazanın ardından aracın arka koltuğunda bulunan Özden Karamuk (37) ve oğlu Kayra Karamuk (9) araçtan çıkmayı başarmıştı. Özden Karamuk, ilk olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Ardından sevk edildiği Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde anne Karamuk tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Karamuk’un cenazesinin, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldığı öğrenildi.

Karamuk’un oğlu Kayra Karamuk’un ise Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi’ndeki tedavisi sürüyor.