İzmir HaberleriManisa Haberleri

İzmir Çeşme’de hayırsever iş insanı hayatını kaybetti!

İzmir'in Çeşme ilçesinde iş insanı Hakkı Celal Keleşoğlu ikamet ettiği evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Hakkı Celal Keleşoğlu'nun cenazesi yarın toprağa verilecek.

İzmir’in Çeşme ilçesinde hayatını kaybeden hayırsever iş insanı Hakkı Celal Keleşoğlu’nun cenazesinin toprağa verilecek tarih belli oldu.

Almanya’da bulunan eşinin gelmesinin ardından 18 Şubat 2020 Salı günü toprağa verilecek.

HAKKI CELAL KELEŞOĞLU KİMDİR?
1950 yılında Manisa’nın Kula ilçesinde dünyaya gelen ve iş hayatına atılmasının ardından yaptığı yatırımlar ve hayırlar ile oldukça sevilen bir isim olan Kulalı iş adamı Hakkı Celal Keleşoğlu, 11 Şubat 2020 günü İzmir’in Çeşme ilçesinde ikamet ettiği evinde rahatsızlanarak Çeşme Devlet Hastanesine kaldırılmış, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Özellikle eğitim alanında yaptığı yatırımlar ve renkli kişiliği ile Kulalılar tarafından oldukça sevilen bir isim olan Keleşoğlu’nun yaşamını yitirmesinin ardından, cenaze töreni için Almanya’da bulunan eşi Hale Keleşoğlu’nun Türkiye’ye gelmesi bekleniyordu.

Hayırsever iş adamı Hakkı Celal Keleşoğlu’nun eşi Hale Keleşoğlu’nun Türkiye’ye dönmesinin ardından iş adamının cenaze töreni de netleşti. Keleşoğlu’nun cenazesi, 18 Şubat 2020 Salı günü, ikindi namazına müteakip İzmir Alsancak Hocazade Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından, Doğançay Mezarlığı’na defnedilecek.

Bir yanıt yazın