Gündemİzmir Haberleri

İzmir-Çeşme yolunda feci kaza! Ölü ve yaralı var

İzmir-Çeşme yolunda trafik kazası meydana geldi. İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yaralı olan kişi sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. 

Feci kaza, sabah 07.00 saatlerinde Urla ilçesi, Çeşme Otobanı Karaburun gişeleri yakınında meydana geldi. İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti. 1 kişi de ağır yaralandı.

Meydana gelen kazayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezini aramasıyla Acil Çağrı Merkezi, olay yerine İzmir İtfaiyesi Batı Bölge Amirliğine bağlı Merkez Urla İtfaiye Grubundan yangın müdahale ve AKS 110 ekipleri ile 112 sağlık ekiplerini sevk etti.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İki otomobilin karıştığı kazada, araçların içerisinde sıkıştığı görülen iki kişiden birinin olay yerinde yaşamını yitirmiş olduğu tespit edildi.

İlk olarak, yaralı olan vatandaş araç içerisinden AKS 110 ekibi tarafından kurtarılarak 112 sağlık ekiplerince hastaneye sevk edildi. Hayatını kaybeden vatandaşın cansız bedeni ise nöbetçi savcının incelemesi sonrasında AKS 110 ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılarak İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.