İzmir Haberleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi KPSS şartsız büro memuru alacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzelman’da görevlendirmek üzerebüro memuru alımı için ilan verdi. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), resmi site üzerinde kurum dışı ilanlar kategorisinde yayınlanan ilana başvuruların 11-13 Kasım 2020 tarihleri arasında kabul edileceği bildirildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan İzelman Genel Hizmetler Otopark Özel Eğitim İtfaiye Sağlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi 2020 eleman eksiğini gidermek için personel alımına çıktı. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanda, büro memuru ve  alımı yapılacağı görüldü. Alımlarda KPSS şartı istenmediği görüldü.

İzelman bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşların 11-13 Kasım 2020 tarihleri arasında başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. Peki İzelman’a başvuru yapmak için başvuru şartları neler? Başvuru nereye ve nasıl yapılacak?

BAŞVURU ŞARTI

İŞKUR sayfasında yer alan iş ilanında memur alımı ile ilgili şu bilgilere yer verildi.Büro memuru alımı için başvuruda bulunmak isteyen adayların lisans mezunu olmaları olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU NEREYE VE NASIL YAPILACAK?

İzelman personel alımı başvuruları 11-13 Kasım 2020 tarihleri arasında personel@izelman.com.tr adresine fotoğraflı bir sayfalık özgeçmişi mail atılarak yapılacaktır.