Kamu

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN KPSS şartsız kadrolu 21 personel alımı yapacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan İZELMAN Genel Hizmetler Otopark Özel Eğitim İtfaiye Sağlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi İŞKUR’un Kurum Dışı Kamu İşçi Alımı kategorisinde yayınladığı İlana göre; kendi bünyesinde görevlendirmek üzere toplamda 21 personel alımı yapacağını bildirdi. İZELMAN personel alımı başvuruları 09 Ağustos’ta başlamış olup 15 Ağustos 2019 tarihinde sona erecektir. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar aşağıda belirtilen başvuru adresine en geç saat 18:00 a kadar başvurmaları gerekmektedir.

PERSONEL ALIMI KADRO DAĞILIMI

1 inşaat teknikeri – Meslek Yüksek okullarının ilgili bölümlerinden mezun olmak,

1 elektrik elektronik mühendisi

1 mimar bir petrol ve doğalgaz mühendisi

1 yazılım mühendisi-

1 jeodezi ve fotogrametri mühendisi,

1 gıda mühendisi,

1 çevre mühendisi,

1 enerji sistemleri mühendisi,

1 inşaat mühendisi,

2 spor eğitmeni,

2 iş güvenliği uzmanı,

6 büro memuru,

1 vasıfsız işçi ve

1 hemşire alımı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

Tercihen en az 1 yıl süreyle mesleği ile ilgili tecrübesi olmak

Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar milli savunmaya karşı suçlar devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk özel hayata ve hayatın gizli alanına ve cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçları zimmet irtikap rüşvet hırsızlık dolandırıcılık sahtecilik güveni kötüye kullanma hileli iflas İhaleye fesat karıştırma edimin ifasına fesat karıştırma suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık ve yüz kızartıcı suçlardan mahkum olmamak

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

Mühendis alımları büro memuru ve hemşire alımı için tercihen en az 1 yıl süreyle mesleği ile ilgili tecrübesi olmak

Üniversitelerin ilgili bölümünden mezun olmak şartı bulunmakla birlikte işçi alımı için başvuracak adayların en az ilköğretim düzeyinde eğitim görmüş olmaları gerektiği belirtilmiştir.

BAŞVURU ŞEKLİ

Başvurular 09.08.2019 tarihi ile 15.08.2019 tarihleri arasında sadece mail olarak 1 sayfalık fotoğraflı özgeçmiş şeklinde personel@izelman.com.tr mail adresine yapılacaktır.

GÖRÜŞME MÜLAKAT BİLGİLERİ

Başvuru yapan adaylar arasından sadece uygun görülen adaylara başvuru bitim tarihinden itibaren bir hafta içerisinde çağrı yapılacaktır.

Bir yanıt yazın