İzmir Haberleri

İzmir Buca’da uyuşturucu operasyonu! Polisi görünce intihara kalkıştı

İzmir'in Buca ilçesinde uyuşturucu ticareti yapan Serkan Cengiz'in yakalama kararı sonrası kiraladığı apartta polis ekipleri tarafından operasyon yapıldı. Operasyon sırasında polisi gören Serkan Cengiz'in kardeşi Volkan C. pompalı tüfekle intihara kalkıştı.

İzmir’in Buca ilçesinde saat 23.00 sıralarında uyuşturucu ticaretinden yakalama kararı olan Serkan Cengiz’in kiraladığı apartta polis ekipleri operasyon düzenledi. Operasyon sonucu yakalanan Serkan Cengiz’in kardeşi Volkan C. polisi görünce pompalı tüfekle intihar etmeye kalkıştı.

İNTİHARA KALKIŞTI

Odada bulunan Volkan C., polise direnerek pompalı tüfekle bir el ateş açtı. Kısa süre sonra iki kardeşin kiraladığı apart daireden bir el daha ateş açıldı. Bunun üzerine operasyon yapan polis odaya girdiğinde Serkan Cengiz’in kardeşi Volkan C.’nin pompalı tüfekle yüzüne ateş açarak intihara kalkıştığı anlaşıldı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Polis ekipleri ağır yaralı olduğu anlaşılan Volkan C. için olay yerine sağlık ekibi çağırdı. Bu sırada kayıt yaptırdıktan sonra ayrıldığı anlaşılan Serkan Cengiz ise aparta geldiğinde polislerle karşılaştı. Kaçmaya çalışan şüpheli polis tarafından yakalandı. Volkan C., ambulansla Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Serkan Cengiz ise gözaltına alındı.

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hakkında yakalama kararı bulunan Serkan Cengiz’in otomobilde bir miktar uyuşturucu bulunurken, apart yapılan aramada ise pompalı tüfek ile 400 gram metamfematin ile bir hassas terazi ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.