Ege Haberleriİzmir HaberleriYerel Haberler

İzmir Buca’da su damacasına idrarını yapan şahıs yakalandı!

İzmir Buca'da bir apartman dairesine su getiren daha sonra da boş damacanaya idrarını yapan Emre A. isimli kişinin asansördeki kamera görüntüleri sonrası savcılık harakete geçti. Sosyal medyada bir çok tepki alan görüntüler sonrası Emre A. isimli kişi gözaltına alındı. İşte detaylar...

İzmir’in Buca ilçesinde Evka 1 Mahallesi’nde bulunan toplu konuttaki daireden su siparişi verildi. Su siparişini getiren adam boş damacanayı da aldıktan sonra asansörde damacananın içine idrarını yaptıktan sonra ters çevirip asansörün içine boşalttı. Apartman sakinlerinin asansörden gelen yoğun idrar kokusu şikayeti üzerine asansörde bulunan kamera kayıtları incelendi. İncelenen görüntülerde su siparişi getiren şahsın görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntüler, sosyal medyada paylaşılmasının ardından izleyen binlerce tepki yorumları yaptı.

SERBEST BIRAKILDI
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, görüntüdeki Emre A. hakkında, ‘Hayasızca hareketler’ suçundan soruşturma başlattı. Gözaltına alınan Emre A., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Emre A., ifadesinin alınmasının ardından savcılık tarafından serbest bırakılırken, savcılığın talebi, Sulh Ceza Mahkemesi’nin de kararıyla görüntülere erişim engeli kondu.

Bir yanıt yazın