Gündemİzmir Haberleri

İzmir Buca’da korkunç kaza! 1 kişi hayatını kaybetti

İzmir’in Buca ilçesinde saat 05.00 sıralarında Menderes Caddesi üzerinde seyir halinde olan ve kırmızı ışık ihlali yaptığı öğrenilen 35 APN 187 plakalı Yüksel B. idaresindeki minibüs, 366 Sokak’tan çıkan 35 RV 113 plakalı Mehmet Altınışık yönetimindeki otomobile çarptı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Meydana gelen kazada çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine adrese polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ağır yaralı durumdaki Altınışık, Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne, durumu iyi olan minibüs sürücüsü Yüksel B., ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ağır yaralı durumdaki Mehmet Altınışık, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Savcının incelemesinin ardından Altınışık’ın cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Öte yandan, kaza yerinde polis ekiplerince geniş güvenlik önlemi alınırken, araçlar çekici vasıtasıyla bulundukları yerden kaldırıldı. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.