Gündemİzmir Haberleri

İzmir Bornova’da şüpheli ölüm! Evinde ölü bulundu

İzmir'in Bornova ilçesinde 60 yaşındaki Erdoğan Topçu evinde ölü olarak bulundu. Kendisinden haber alamayan yakındaki durumu polise bildirdi. Adrese gelen ekipler şahsı hareketsiz halde yatarken ölü olarak buldular. Topçu'nun alkol bağımlısı olduğu ve sahte içki nedeniyle hayatını kaybettiği düşünülüyor. 

Olay İzmir’in Bornova ilçesinde saat 20.30 sıralarında Gazi Osmanpaşa Mahallesi 5416 Sokak’taki evde yaşandı. 60 yaşındaki Erdoğan Topçu evinde ölü olarak bulundu. Kendisinden haber alamayan yakındaki durumu polise bildirdi.

Adrese gelen ekipler şahsı hareketsiz halde yatarken ölü olarak buldular. Topçu’nun alkol bağımlısı olduğu ve sahte içki nedeniyle hayatını kaybettiği düşünülüyor. Topçu’nun kesin ölüm nedeni otopsinin ardından belirlenecek.

KESİN ÖLÜM NEDENİ BELİRLENECEK

Polis ekipleri, evde yaptığı incelemede boş alkol şişelerine rastlarken Topçu’nun oğlu Murat Topçu babasının alkol bağımlısı olduğu ve sahte içki de tükettiğini söyledi. Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından sahte içki nedeniyle yaşamını yitirdiği düşünülen Topçu’nun cansız bedeni, kesin ölüm nedenin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.