Ekonomiİzmir Haberleri

İzmir Beydağ ve İzmir Bayındır’da düşük fiyatlı satılık tarla ilanı: O banka 4 bin 100 metrekarelik tarlayı 400 bin TL’den satışa sundu!

Türkiye İş Bankası İzmir ilinin iki farklı bölgesinde bulunan toplamda iki adet icralık tarlayı, Intengo üzerinden fiyat teklifine açmış olduğunu duyurdu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN BAYINDIR’DA SATILIK TARLA İLANI!

İzmir ilinin Bayındır ilçesinde bulunan icralık bir tarlayı Intengo platformu üzerinden satışa çıkarmış olduğunu duyuran Türkiye İş Bankası, 11 bin 766 metrekarelik tarlanın tam hisse ile fiyat teklifine açılmış olduğunu belirtti. Banka, ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifini 1 milyon 300 bin TL olarak açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASIN’NDAN BEYDAĞ’DA SATILIK TARLA İLANI!

İzmir ilinin Beydağ ilçesinde bulunan icralık bir tarlayı Intengo platformu üzerinden satışa çıkarmış olduğunu duyuran Türkiye İş Bankası, 4 bin 100 metrekarelik tarlanın tam hisse ile fiyat teklifine açılmış olduğunu belirtti. Banka, ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifini 400 bin TL olarak açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NIN TARLA İHALELERİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye İş Bankası’nın Intengo üzerinden satışa çıkarmış olduğu icralık tarlalar, bölge halkı ve o bölgeye yatırım yapmak isteyen diğer tüketicilerin dikkatlerini çekmeyi başardı. Vatandaşlar bankanın Intengo ihalelerine nasıl katılım sağlayabileceklerini araştırmaya başladılar. Bu noktada devreye giren Türkiye İş Bankası, ilgili iki icralık tarla ihalesine ilişkin katılım detaylarını yayınladı.

Türkiye İş Bankası İzmir ilinin Bayındır ilçesinde satışa sunmuş olduğu icralık tarla için fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin, bankanın Bayındır şubesine bizzat gitmeleri gerektiğini ve 65 bin TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi. İhale hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyenler için ise 0 850 724 98 99 numaralı hat işaret edildi.

Türkiye İş Bankası İzmir ilinin Beydağ ilçesinde satışa sunmuş olduğu icralık tarla için fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin, bankanın Datça- Aydın şubesine bizzat gitmeleri gerektiğini ve 20 bin TL’lik teminat bedelini elden yatırmaları gerektiğini bildirdi. Banka, 0 850 724 98 99 numaralı hattı üzerinden ihaleye ilişkin daha fazla bilginin alınabileceğini belirtti.