Gündemİzmir Haberleri

İzmir Bayraklı’da korkunç olay! Ekipler sevk edildi

İzmir’in Bayraklı ilçesinde tek katlı bir evde yangın çıkıt. Evde tek başına yaşayan Hüseyin Karakuzu, yangını gören mahalle sakinleri tarafından hemen kurtarıldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler yangına kısa sürede müdahale etti. Karakuzu ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Yangın, saat 22.00 sıralarında Emek Mahallesi 7065 sokakta bulunan tek katlı evde çıktı. Tek başına yaşadığı öğrenilen Hüseyin Karakuzu’nun evinden dumanlar yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Bu arada ev sahibinin dışarı çıkmadığını gören mahallede oturan gençlerden Şemsettin Güneri, İbrahim Ethem Meral ve Özcan Karademir, yanan eve girerek Karakuzulu’yu dışarıya çıkardı. Ambulansa alınan Hüseyin Karakuzu’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Mahalle sakinleri ise itfaiye ekiplerini yardım ederek hem hortum tuttu hem de merdivenlerin taşınmasına destek oldu. Yangın ise ekiplerin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı.