Gündemİzmir Haberleri

İzmir Bayraklı’da feci kaza! 1’i ağır 11 yaralı

İzmir’in Bayraklı ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Kontrolden çıkan minibüs aynı yönde ilerleyen otomobile çarptı. Bunun ardından minibüs karşı şeride geçti. 6 aracı karıştığı kaza sonucunda 1’i ağır 11 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Feci kaza, saat 00.30 sıralarında Anadolu Caddesi Turan üst geçidi yakınında meydana geldi. İddiaya göre, Burak Y. idaresindeki minibüs, Karşıyaka yönünde Konak istikametine seyir halinde olduğu sırada, henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti.

MİNİBÜS KARŞI ŞERİDE GEÇTİ

Kontrolden çıkan minibüs, önce aynı yönde ilerleyen Refik B. yönetimindeki otomobile arkadan çarptı, daha sonra savrulan minibüs refüjü aşarak karşı şeride geçti. Bu sırada minibüs, Karşıyaka yönüne seyir halinde olan Ali Can Y. kontrolündeki otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan Ali Can K.’nin otomobili, aynı yönde ilerleyen Kürşat D. yönetimindeki servis minibüsüne çarparak durabildi.

1’İ AĞIR 11 KİŞİ YARALANDI

Öte yandan, Burak Y.’nin kullandığı minibüsün, orta refüjü aştığı sırada fırlayan demir bariyerler Hüseyin E. idaresindeki otomobile ve Ecem H. yönetimindeki otomobile çarparak hasar verdiği öğrenildi. Kazayı gören çevredeki kişiler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, kaza nedeniyle Anadolu Caddesi’nde trafiğe kapattı. Meydana gelen kazada ilk 1’i ağır olmak üzere 11 kişinin yaralandığı öğrenildi.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Yaralılar, ambulanslar ile çevre hastanelere kaldırılırken, çekiciler yardımı ile yoldaki araçlar kaldırıldı. Olay yerine gelen belediye ekipleri, yolun temizlenmesi için çalışma başlattı.