Gündemİzmir Haberleri

İzmir Bayraklı’da büfe önünde silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var!

İzmir’in Bayraklı ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. Büfe önünde duranlara silahla saldırı yapıldı. Meydana gelen olay sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 1’i çocuk 2 kişi de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayın 2 grup arasında uyuşturucu nedeniyle çıktığı iddia edildi.

BÜFE ÖNÜNDE SİLAHLI SALDIRI

Korkunç olay, saat 20.00 sıralarında İzmir’in Bayraklı ilçesinde Orgeneral Nafiz Gürman Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki bir büfe önünde meydana geldi. İddiaya göre, plakasız bir otomobil ile gelen E.K.(30) ve M.D. (27) tabanca ile büfe önünde bulunan kişilere ateş açtı. Saldırıda büfe önünde bulunan M.A.Ö.(10) kasık bölgesinden, H.A.(32) sol kolundan, Hüseyin Akgün ise belinden yaralandı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Şüpheliler hızla olay yerinden kaçarken, M.A.Ö. yakınları tarafından Bayraklı Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Olayda yaralanan Hüseyin Akgün ile H.A. olay yerine gelen ambulansla özel bir hastaneye sevk edildi. Hastanelerde tedaviye alınan yaralılardan, Hüseyin Akgün yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayda yaralanan M.A.Ö. ile H.A.’nın tedavisinin sürdüğü hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Yaşamını yitiren Akgün’ün cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, plakasız beyaz bir otomobil ile silahlı saldırıyı gerçekleştiren E.K. ile M.D.’nin, Hüseyin Akgün ve H.A. arasında uyuşturucu ticaretinden kaynaklı husumetli olduğu ileri sürüldü. Olay sonrası kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.