İzmir HaberleriManşet

İzmir Alsancak Devlet Hastanesi’nde görev yapan doktor Mehmet Atilla Baran koronadan öldü!

İzmir Alsancak'ta andemi servisinde görev yapan Dr. Mehmet Atilla Baran, koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti.

İzmir Alsancak Devlet Hastanesi Pandemi Servisinde görev yapan Dr. Mehmet Atilla Baran, Covid-19’a yakalandı. Ege Üniversitesi Hastanesi yoğun bakımda tedavi gören doktor için AB Rh (+) plazma bağışçısı aranıyordu. Tedavisi devam eden doktor, bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

İzmir Alsancak Devlet Hastanesi Pandemi Servisinde görev yapan Dr. Atilla Baran koronavirüse yakalandı. Ege Üniversitesi Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan doktorun durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Yoğun bakımda yatan doktor için immun plazma bağışçısı aranıyordu. Baran’a AB Rh(+) immun plazma arandığı duyurulmuştu.

Yeni Asır’dan Fatih Şendil’in haberine göre, İzmirli doktor için günlerdir beklenen immun plazma bulunmuştu. Beklenen müjdeli haber gelmiş ve immun plazma bulunmuştu ancak Dr. Atilla Baran’dan kötü haber geldi.

Ege Üniversitesi Hastanesi’nde yoğun bakımında tedavisi süren bu sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Kentte birçok hastaya şifa olan ve kentte sevilen bir isim olan Baran’ın ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

İzmir Tabip Odası’ndan yapılan açıklamada, “Alsancak Devlet Hastanesi’nde çalışan meslektaşımız Dr. Mehmet Atilla Baran’ı COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık çalışanlarına başsağlığı dileriz” denildi.