İZDENİZ, Kurban Bayramı’nda İzmirlileri Gediz Deltası’nın eşsiz doğasıyla buluşturacak Flamingo Yolu Tekne Turları düzenliyor. Bayram tatilinin son günlerinde gerçekleştirilecek turlar, doğa ve fotoğraf tutkunlarına İzmir Körfezi’nde farklı bir deneyim yaşatacak.
HER GÜN 6 SEFER DÜZENLENECEK
29, 30 ve 31 Mayıs tarihlerinde yapılacak turlar kapsamında her gün 6 sefer düzenlenecek. Flamingo Parkı’ndan hareket edecek teknelerle katılımcılar, dünyadaki flamingo nüfusunun yaklaşık yüzde 10’una ev sahipliği yapan Gediz Deltası’nın doğal yaşamını yakından gözlemleme fırsatı bulacak.
TUR, 1 SAAT 15 DAKİKA SÜRECEK
Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren turlarda flamingoların yanı sıra tepeli pelikan, saz delicesi ve birçok kuş türü görülebilecek. Rehber anlatımı eşliğinde gerçekleşecek geziler için biletler internet üzerinden satışa sunuldu.





