İzmir Haberleri

İZBAN’da sigara içip şarkı söyleyen şahıslara ceza yağdı!

İzmir'de tepki çeken görüntüler cezasız kalmadı. Görüntüler üzerine soruşturma başlatan emniyet güçleri İZBAN'da sigara içip şarkı söyleyen iki kişiye toplam 12 bin 974 lira para cezası uyguladı.

İzmir’de tepki çeken görüntüler cezasız kalmadı. Görüntüler üzerine soruşturma başlatan emniyet güçleri İZBAN’da sigara içip şarkı söyleyen iki kişiye toplam 12 bin 974 lira para cezası uyguladı.

MASKELERİ DE YOKTU

İzmir’deki raylı toplu taşıma sistemi olan İZBAN’da bir grup gencin maske takmadıkları, sigara içip şarkı söyledikleri görüntüleri tepki çekmişti. Grubun çevreye verdiği rahatsızlık bir vatandaşın cep telefonu ile kaydedilerek sosyal medyadan paylaşıldı. Görüntülerde İZBAN’a binen bir grup genç, yüksek sesle şarkı söylerken, gruptakilerden bazılarının ise sigara içtiği görüldü. Grubun sosyal mesafe ve maske takma kuralını hiçe saydıkları da dikkat çekti.

12 BİN 974 TL CEZA

Videonun sosyal medyada yayınlanması üzerine harekete geçen emniyet güçleri İZBAN’da sigara içen, yüksek sesle şarkılar söyleyen gruptan iki kişi tespit etti. Polis tarafından yakalanan ve haklarında işlem yapılan Cem K. ile Gökçen Ö.’ye Kabahatlar Kanunu kapsamında 6 bin 487’şer lira, toplamda 12 bin 974 lira para cezası kesildiği öğrenildi.