Magazin

İyi Günde Kötü Günde final mi yaptı? İyi Günde Kötü Günde neden final yaptı?

Elçin Sangu, Yasemin Allen ve Ozan Dolunay gibi isimlerin rol aldığı İyi Günde Kötü Günde final bölümü dün ekrana geldi.

Elçin Sangu, Yasemin Allen ve Ozan Dolunay gibi isimlerin rol aldığı İyi Günde Kötü Günde final bölümü dün ekrana geldi. Final kararı alan İyi Günde Kötü Günde başrol oyuncusu Elçin Sangu’dan açıklama geldi. Peki neden İyi Günde Kötü Günde Final yaptı?

Star TV ekranlarında yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde final yaptı. Başrollerinde güzel oyuncu Elçin Sangu, Yasemin Allen gibi birçok ünlü ismi barındıran kadrosu ile dikkatleri çeken İyi Günde Kötü Günde yayınladığı final bölümüyle ekranlara veda etti.

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE FİNAL Mİ YAPIYOR?

İyi Günde Kötü Günde final bölümü dün akşam Star TV’de ekranlarında yayınlandı. Reytinglerin git gide düşmesi nedeniyle Star TV’nin final kararı aldığı belirtildi.

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE FİNAL YAPTI! ELÇİN SANGU’DAN AÇIKLAMA!

Başrol oyuncusu Elçin Sangu İyi Günde Kötü Günde dizisinin final kararı alması hakkında “Ne olursa olsun bu kadar zor zamanlarda bu kadar insanın özveriyle çalıştığı işlerden bahsediyoruz. Siz, biz. Daha çok alanda, sahada çalışan insanlar için 6 bölüm değil yani. Ben bunu eskiden de kabul edemiyordum. Şu anda kabul etmiş değilim. 6 bölümde bir işin kendini anlatabilmesi mümkün değil. Dolayısı ile orada demek ki başka dinamikler devreye gidiyor. Kanal matematiklerini siz bilirsiniz” dedi.

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE 6.FİNAL BÖLÜMDE NELER OLDU?

İyi Günde Kötü Günde Final bölümü özeti: Leyla işini aksattığı için Aslıhan tarafından kovulur. Sarp, Londra’ya gitmeden önce Leyla’ya son bir iyilik yapmak ister: Onun işe geri alınmasını sağlamak. Sarp, gitmek için hazırdır. Ancak aklını karıştıran tek bir soru vardır. Londra’ya dönüp Melisa ile hayatına devam mı etmelidir, yoksa İstanbul’da kalıp her şeye rağmen hayatının aşkı Leyla’nın kalbini mi kazanmaya çalışmalıdır?