Magazin

Itır Esen, Acun Ilıcalı ile aşk iddialarına cevap verdi! Itır Esen kimdir?

Itır Esen ilk kez Acun Ilıcalı ile aralarında çıkan aşk dedikodularıyla ilgili ilk kez konuştu. Esen, aşk iddialarına “Acun Ilıcalı ile aramızdaki ilişki sadece patron ve çalışan ilişkisi gibiydi.” dedi. 

20 yaşındaki model Itır Esen’in, bir dönem Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Şimdiye kadar bir açıklama yapmayan Esen, iddialara ilk kez yanıt verdi.

AŞK İDDİALARI ORTAYA ATILMIŞTI

2017 Miss Turkey yarışmasında birinci olan, ancak 15 Temmuz Darbe Girişimi ile ilgili attığı bir tweet yüzünden tacı elinden alınan Itır Esen’in, bir dönem Acun Ilıcalı’yla aşk yaşadığı iddia edilmişti. O dönem TV8’de ekrana gelen 2019 Survivor Türkiye-Yunanistan YouTube projesinde sunuculuk yapan Esen’in, Ilıcalı’yla proje aracılığıyla yakınlaştığı ve ilişki yaşadığı konuşulmuştu.

“SADECE PATRON İLİŞKİSİ GİBİYDİ”

Itır Esen, yakın zamanda kaza geçiren Acun Ilıcalı’ya geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyledi. Aşk dedikoduları ile ilgili de konuşan Itır Esen, “Beraber bir iş yaptık. Çok keyifli ve güzel bir işti. Şimdi de aramızda bir dostluk ilişkisi var” dedi. “Aranızda hiç aşk olmadı diyebilir miyiz?” sorusunu da yanıtlayan model, “Diyebiliriz. Sadece patron ve çalışan ilişkisi gibiydi.” cevabını verdi.

ITIR ESEN KİMDİR?

1999 yılında dünyaya gelen Itır Esen, İstanbul Üniversitesi, Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi, İngilizce Öğretmenliği Bölümü’nde lisans eğitimine devam ediyor. 14 yaşında modellik hayatına başlayan Esen, Fenerbahçe Anadolu Lisesi’nden mezun oldu.

Küçük yaşlardan beri en büyük hayali modellik yapmak olan ve birçok dergi ve defilede yer alan güzel mankenin halası ismini de aldığı Yeşilçam oyuncusu Itır Esen’dir.

Itır Esen, 1.80 olan uzun boyu sayesinde genç yaşta modellik hayatında kendini fark ettirebildi. Spora da ilgi duyan Esen, profesyonel modellik hayatına başladığı zaman spora ara verdi. Spor geçmişine da sahip başarılı model, Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan gibi başarılı isimlerin podyumlarında boy gösterdi.

18 yaşında “Miss Turkey 2017” yarışmasında birincilik tacını kazanan tescilli güzel, 15 Temmuz hakkında sosyal medya hesabında paylaştığı “15 Temmuz şehitler gününü kutlamak adına sabahında regl oldum. Günü şehitlerimizin kanlarını temsilen kanayarak kutluyorum.” yazısı nedeniyle tacını kaybetti ve tacı Aslı Sümen’e geçti.

Tacını kaptırmasının ardından uzun bir süre gündemde yer almayan Esen’in, Acun Ilıcalı’nın kanalında çalışmaya başlaması ve “Survivor” yarışması Youtube kanalında yapılacak program için Ilıcalı ile görüşmeleri sonrası aşk iddiaları ile gündeme geldi.

Şeyma Subaşı’na benzerliği ve iddialar sonrası “Survivor, YouTube projesi üzerine çalışmaya başlayınca Acun Ilıcalı’yla görüşme imkanımız oldu. Haftanın 2-3 günü deneme çekimleri yapıyoruz. Yeni bir proje olduğu için zaten kendisi de yakından ilgileniyor. Birlikte hem güzel bir proje oluşturuyoruz hem güzel vakit geçiriyoruz. İş ve eğlencenin bu kadar iç içe olacağını birisi söylese inanmazdım. Değişik bir ortamı var Acun Medya ‘nın… Bunu daha önce çok duymuştum ama bu kadar keyifli olduğunu yaşayınca kendim gördüm.” şeklinde konuşması aşk iddialarını kuvvetlendirdi. Şu anda Survivor Youtube kanalında Yusuf Akbaş ile program sunuculuğu yapıyor.

Bir yanıt yazın