Gündem

İtalya’da koronavirüsünden dolayı ölenlerin sayısı artıyor! 

Alınan son dakika haberine göre İtalya'da koronavirüsü nedeniyle ölüm sayısı artmaya başladı. Koronavirüsü nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 1016'ya yükseldi. İşte detaylar...

Alınan son dakika haberine göre İtalya’da koronavirüsünden dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Koronavirüsü yüzünden hayatını kaybedenlerin sayısı 1016’ya yükseldi.

SON DURUMU PAYLAŞTI
Sivil Savunma Genel Müdürü Angelo Borrelli, başkent Roma’da günlük düzenlediği basın toplantısında, ülke genelindeki Kovid-19 vakalarına ilişkin son durumu paylaştı.

Ülkede mevcut vaka sayısının 12 bin 839’a çıktığını aktaran Borrelli, bu sayıya ölenler ve iyileşenler dahil edildiğinde, virüs bulaşanların toplam sayısının 15 bin 113 olduğunu bildirdi.

ÖLÜ SAYISI ARTTI
Borrelli, ölü sayısının düne göre 189 kişi daha arttığını ve toplam sayının 1016’ya çıktığını açıkladı.

Ülkede, Kovid-19 acil durumunun başladığı 21 Şubat’tan bu yana ölenlerin yüzde 98’inin 68 yaş üstü olduğunu kaydeden Borelli, 1153 kişinin de yoğun bakımda tedavi gördüğünü aktardı.

Borrelli, dün 1045 olarak açıkladığı iyileşenlerin sayısının, bugün 213 kişi daha artarak 1258’e yükseldiğini dile getirdi.