GenelGündem

İşverenler İçin Yeni Açıklama! İstihdama Yönelik Destek 12 Ay Sürecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kritik kabine toplantısının ardından açıklama yaptı. Açıklamasında önemli konu başlıklarına yer veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işverenler için de önemli bir kararı açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yıl sonuna kadar işe alınacak her bir işçi için asgari ücret üzerinden ödenmesi gereken tüm SGK primleri ve vergileri 12 ay boyunca karşılıyoruz” şeklinde ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kabine toplantısı gerçekleşti. Toplantıda aşılama, dış ilişkiler, güvenlik, koronavirüs salgınında gelinen son nokta ve kurban bayramı’ nın tatil süresi konuşuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan işverenler ve istihdam konusunda önemli açıklamalar yaptı. “İstihdamın desteklenmesi, iş gücü maliyetlerin azaltılması amacıyla çok önemli düzenlemeleri hayata geçirdik. Yıl sonuna kadar işe alınacak her bir işçi için asgari ücret üzerinden ödenmesi gereken tüm SGK primleri ve vergileri 12 ay boyunca karşılıyoruz” açıklaması işverenin yüzünü güldürdü.