Ekonomi

İster İNG Bank müşterisi olun ister olmayın: Başvuran herkese rahat ödemeli kredi veriliyor!

İnternet sayfaları üzerinden en çok araştırılan konulardan biri de bankaların kredi ödemeleri. İNG Bank kredi çekmek isteyenler için rahat ödemeli fırsatını duyurdu. Banka resmi internet sayfası üzerinden yapılan kredi açıklamasında, “ING’li olun ya da olmayın, Cepte Kredi ile %1,44’ten başlayan faizlerle ihtiyaç kredinize şubeye gitmeden, istediğiniz zaman, istediğiniz yerden başvurun. “ ifadeleri kullanıldı.

Kredi ihtiyacı olan vatandaşlar için İNG Bank 36 vade ve 3 ay erteleme kredi fırsatını duyurdu. Peki, kredi kampanya koşulları nelerdir?

ING Bank kredi koşulları:

 

Kredi kampanyamız, 3-36 ay vadeler arasında geçerli olup dosya masrafı kredi tutarının binde beşi kadar alınır.

Kredi kampanyamızın aylık akdi faiz oranı %1,44 ile %2,39 arasındadır, ödeme performansınıza göre değişiklik gösterir.

Müşterimizseniz, ing.com.tr “Hemen Başvur”dan, ING İnternet Şubesi’nden ve ING Mobil’den kredinizi anında kullanabilirsiniz.

Müşterimiz değilseniz, kredinizin onaylanmasının ardından, şubeye gitmeden evraklarınızı kurye aracılığı ile tamamlayıp kredinizi kullanabilirsiniz.

3 ay erteleme kampanyası 5.001-50.000 TL arasındaki tutarlar için ve 36 ay vadeye kadar uygulanır. 36 ay seçeneğinde 3 ay erteleme ile 33 ay vade üzerinden ödeme planı oluşturulur. Bu kampanyadan, 31 Mart 2021’e kadar yararlanabilirsiniz.

Turuncu Ekstra Avantajlı Kredi nakit iade özelliği bankamızdan %1,54 ve altı faiz oranı ile kredi kullanan müşterilerimiz için geçerli olmayacaktır. ING Kredi noktalarından yapılan alışverişler için kullanılan kredilerde başka koşullar geçerlidir.

%1,44 faiz oranından kredi notu 1850 ve üzeri olan müşteriler faydalanır. Belirtilen faiz oranları 3.000-50.000 TL arası tutarlar için 36 ay vadede geçerlidir. Vade süresi en az 90 gün olmalıdır. ING müşterisi olmayanlar için kimlik teyit süreci şubeye gitmeden kurye ile tamamlanabilir. ING, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve uygun görmediği kredi başvurularını onaylamama hakkını saklı tutar.