İste Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş hakkında bomba iddia: Eski sevgilisi tarafından öldürüldü!

İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. TV 8’e damga vuran yarışmanın 6. sezon yarışmacılarından olan Yağmur Taktaş, ölü bulundu. Taktaş, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyordu.

Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, ABD’de kaldığı evde ölü bulundu. Yıllar önce İşte Benim Stilim yarışmasında yarışan Yağmur Taktaş’ın yurtdışında eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edildi.

ANNESİNE SÖYLEDİĞİ KAN DONDURDU

Blog Yağmur hesabında yer alan mesaja göre, Yağmur Taktaş arefe günü Amerika’da eski sevgilisi tarafından cinayete kurban gitti. Eski sevgilisiyle sorunlar yaşayan Taktaş’ın annesine daha önce “Benim ölüm Türkiye’ye gelir” dediği de ileri sürüldü.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için otopsi yapılan Taktaş’ın cansız bedeni, önceki gün hava yoluyla getirildiği Adana’daki Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi. Taktaş’ın ailesi, daha önce darbedilen ve dalağını kaybeden kızlarının cinayete kurban gitmiş olabileceğini iddia ederek avukatları aracılığıyla Türk asıllı ABD vatandaşı sevgilisi A.C.F.’den şikayetçi oldu.

INSTAGRAM HESABINI ELE GEÇİRDİ

Bunların yanı sıra Yağmur Taktaş’ın hayatına kıydığı söylenen eski sevgilinin genç kadının Instagram hesabını da ele geçirdiği konuşuluyor. Taktaş’ın Instagram profil fotoğrafına korku filmi karakteri Chucky görseli koyduğu iddiası ise herkesin kanını dondurdu.

Exit mobile version