Gündem

İstanbullular için duyuruldu: Bugün yasak olacak!

İstanbul’da ikamet eden vatandaşları yakından ilgilendiren bir duyuru geldi. Bugün kentte bazı yollara girişler yasak olacak. Girişlerin kapalı olacağı cadde ve sokaklar açıklandı. Konuyla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından duyuru yapıldı.

BAZI CADDE VE SOKAKLAR TRAFİĞE KAPATILACAK

İstanbul’da bugün bazı yollar kapalı olacak. Kentte, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yapılacak olan etkinlikler dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Beyoğlu ve Maltepe’de bazı yollar trafiğe kapatılacak.

KAPALI OLACAK YOLLAR AÇIKLANDI

Buna göre, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile ilgili trafik yönünden alınan tedbirler kapsamında saat 06.00’dan itibaren Beyoğlu ve Maltepe’de trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi.

Bu kapsamda, Beyoğlu’nda Sıraselviler Caddesi, Tak-ı Zafer Caddesi, Sadri Alışık Sokak-Atıf Yılmaz Caddesi, Balo Sokak-Turnacıbaşı Caddesi-Zambak Sokak-Meşelik Sokak, Yeni Çarşı Caddesi-Kumbaracı Yokuşu, Asmalı Mescit Caddesi-Meşrutiyet Caddesi-Hamalbaşı Caddesi-Kamer Hatun Caddesi, İlk Belediye Caddesi-Ensiz Sokak trafiğe kapatılacak.

Bu caddeler arasında yer alan İnönü Caddesi ile Mete Caddesi ise sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısınca değerlendirilerek trafiğe açılabilecek.