EkonomiGündem

İstanbulkart’ı olanlar dikkat: 50 TL hediye edilecek!

İstanbulkart sahiplerine ING Bank’tan açıklama geldi. ING Bank, İstanbulkart’ı olan müşterilerine kampanya duyurusu yaptı. 30 Haziran’a kadar kredi kartı ya da vadesiz hesaplardan İstanbulkart’a ilk yükleme kadar hediye kazanılacak. Yapılan açıklamada, hediye tutarının 50 TL olduğu belirtildi. 30 Haziran son tarih olarak belirlendi.

ING BANK KAMPANYANIN DETAYLARI VE KOŞULLARI;

09 Mayıs 2022 -30 Haziran 2022 tarihleri arasında ING Kredi Kartı veya vadesiz hesaplardan İstanbulkart’a yapılan ilk bakiye yüklemesi kadar hediye kazanılır. Vadesiz hesaplardan yapılan işlemlerden hediye kazanılabilmesi için Turuncu Ekstra programına kayıtlı olunması gereklidir.

Bir müşteri kampanyadan sadece bir kez faydalanabilir ve kazanılacak hediye tutarı ilk yükleme kadar olur. En fazla 50 TL değerinde hediye kazanılabilir.

İlk yüklemenin vadesiz hesaplardan yapılması durumunda nakit hediye, kredi kartından yapılması durumunda ise bonus hediye kazanılır.

Kampanya tarih aralığında hem vadesiz hesap hem de kredi kartı ile yükleme yapılması durumunda ilk hangi yükleme yapıldı ise o dikkate alınır ve sadece birinden hediye kazanılabilir.

İlk yükleme dikkate alınarak nakit iade veya bonus yüklemesi ilk yükleme Mayıs ayında yapıldı ise 8 Haziran 2022, ilk yükleme Haziran ayında yapıldı ise 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleşir. İlgili tarihlerde nakit iade için geçerli vadesiz hesap, bonus yükleme için ise açık kredi kartı bulunması gerekir.

Kampanyaya dahil ING Kredi Kartları: ING Bonus Kart, ING Pegasus Plus Kart, ING Pegasus Bol Bol Classic Kart ve ING Pegasus Bol Bol Premium Kart’tır. Ticari özellikli kredi kartları, banka kartları ve ING Light Kart kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamında banka kartı ile vadesiz hesap üzerinden yapılan yükleme işlemlerinde nakit iadeden faydalanabilmek için müşterinin Turuncu Ekstra programına kayıtlı olması gerekir. Turuncu Ekstra programında ING Mobil üzerinden Turuncu Ekstra menüsüne tıklanarak kayıt olunabilir. İlk yükleme öncesi Turuncu Ekstra programına dahil olmayan müşteriler nakit iade hakkı kazanamaz.

Kampanyadan ING personeli yararlanamaz.