EkonomiGündem

İstanbulkart’ı olan vatandaşlar 30 Eylül’e kadar yapsın: Duyuru yapıldı!

İstanbulkart kullanan vatandaşlar için duyuru yapıldı. Sadece şehir içi toplu ulaşımda kullanılmayan aynı zamanda marketten otoparka gibi alanlarda kullanılan İstanbulkart ile ilgili kampanya düzenlendi. 30 Eylül tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında para iadesi yapılacak. Buna göre, 7 lira 32 kuruş iade edilmiş olacak.

Neredeyse her alanda kullanıma sahip olan İstanbulkart ile ilgili kart sahiplerini yakından ilgilendiren bir kampanya düzenlendiği duyuruldu. Kampanya bilgilerine göre, İstanbulkart Mobil’e ilk kez giriş yapan öğrencilerin 10 geçişinden sonra kartlara 1 geçiş tutarı hediye edilecek. Yani geçiş tutarı 7 lira 32 kuruşsa o para karta iade edilmiş olacak. Kampanya 30 Eylül’e kadar geçerli olacak.

İSTANBULKART KAMPANYA DETAYLARI VE AÇIKLAMASI;

Kampanyadan İstanbulkart Mobil’e ilk kez giriş yapan öğrenciler faydalanabilecektir.

İstanbulkart Mobil’den QR ile yapılan 10 geçiş sonrası son geçiş kullanıcının dijital İstanbulkart’ına iade edilecektir.

Bir kullanıcı kampanyaya en fazla 3 kere katılabilir.

Ödül tutarı ortalama geçiş tutarı belirlenmiştir.

Kullanıcının 10. geçişi 7,32 TL üzerinde olmadığı sürece son geçiş tutarı ödül TL olarak yüklenir. Geçiş tutarının 7,32 üzerinde olduğu durumda maksimum 7,32 TL iade edilecektir.

QR kodla geçiş özelliği Marmaray, otobüs, metrobüs, metro ve Şehir Hatları olmak üzere tüm toplu ulaşım geçerli ödeme noktalarında kullanılabilmektedir.

Kampanyaya katılmak için öğrenci İstanbulkart’ın indirimli tarifesinin aktif olması gerekmektedir.

Ödül TL, ödeme yapılan dijital İstanbulkart’a aynı gün yüklenecektir.

Kazanılan ödülün nakit karşılığı talep edilemez.

Kampanyadan faydalanabilmek için kampanyaya katılmadan önce açık rıza tercihlerinin açık olması ve en az bir ticari elektronik ileti izninin verilmiş olması gereklidir.

Açık rıza ve ticari elektronik ileti izinleri İstanbulkart Mobil’den ya da https://bireysel.istanbulkart.istanbul adresindeki profil sayfasından düzenlenebilir.

Kişiselleştirme işlemini yapmak, açık rıza ve ticari elektronik ileti izinlerini en kolay şekilde düzenlemek için bit.ly/istanbulkart_mobil adresinden İstanbulkart Mobil’i indirebilirsiniz.

Ödüllendirme bilgisi İstanbulkart Mobil kullanıcılarına push bildirimi ya da SMS olarak yapılacaktır.

Sistemsel gecikmelerden kaynaklı ödül TL yüklemelerinde oluşabilecek aksaklıklarda BELBİM AŞ müşteri memnuniyeti kapsamında TL ödül yüklemesini en kısa sürede gerçekleştirecektir.