EkonomiGündem

İstanbulkart sahiplerine duyuru: Yükleme yapana para verilecek!

İstanbulkart sahiplerine kampanya açıklaması yapıldı. İstanbulkart’ı olan vatandaşlara özel başlatılan kampanyanın detayları tek tek açıklandı. Açıklanan kampanyaya göre, İstanbulkart Mobil’de Mastercard ile 100 TL yüklenirse, 10 TL kazanılacak. Kampanyaya 30 Ocak tarihine kadar katılım sağlanabilecek. Ayrıca kampanyaya katılmak için en az 100 TL yükleme yapılacağının altı çizildi.

Kampanya Koşulları

* Kampanyadan fiziksel ve dijital İstanbulkart’a sahip yeni İstanbulkart Mobil aboneleri yararlanabilir.

* Ödüllendirme yalnızca kullanıcının kendi İstanbulkart’ına yapacağı işlemler için yapılacaktır.

* Abonman yüklemeleri kampanyaya dahil değildir.

* Ödül kazanmak için yeni İstanbulkart Mobil’den Masterpass’e kayıtlı Mastercard logolu kart ile tek seferde en az 100 TL yükleme yapmak gereklidir.

* Her kullanıcı kampanyadan yalnızca 1 kez yararlanabilir.

* Dijital karta yapılacak ödül yüklemeleri karta direkt olarak yüklenecek olup, fiziksel İstanbulkart’a yapılacak ödül talimatları herhangi bir yükleme noktasına dokundurularak ya da NFC yöntemiyle tanımlanacaktır.

* Müşteri memnuniyeti kapsamında, ödül TL yüklemelerinde sistemsel gecikmelerden kaynaklı oluşabilecek aksaklıklarda TL ödül yüklemesi Belbim AŞ tarafından en kısa sürede gerçekleştirilecektir.

* Kazanılan ödülün nakit karşılığı talep edilemez.

* Kazanılan ödül bilgisi uygulama bildirimi ya da SMS kanalıyla haber verilecektir.

* Kullanıcı verilerinin işlenebilmesi, yaptıkları işlemlerinin izlenebilmesi ve kampanya ödüllendirmesi açık rıza izinlerinin bulunmasına bağlıdır. Açık rıza verilmesine ilişkin metinlerimizde belirtilen şekilde verilerinin işlenmesine rızası olmayan kullanıcılara, kampanya koşullarında belirtilen işlemleri yapmalarına rağmen, işlemleri izlenemeyeceği için ödüllendirme yapılamaz. Açık rıza tercihi İstanbulkart Mobil üzerinden düzenlenebilir.

* Kullanıcıların, kampanyalara katılım şartlarına ve sonuçlarına dair iletileri alabilmesi için önceden alınan ticari ileti onaylarına ihtiyaç duyulmaktadır. Kampanyalardan haberdar olmak ve katılmak için ticari elektronik ileti tercihlerinizi İstanbulkart Mobil üzerinden veya https://kisisellestirme.istanbulkart.istanbul/ linkinden düzenleyebilirsiniz.

* Genel hukuk düzenlemelerine göre 18 yaş altı kullanıcı verileri açık rıza kapsamında kullanılamadığından, 18 yaş altı kullanıcılar kampanyadan faydalanamamaktadır.

* Kampanya şartlarını sağlayan ancak SMS izni olmayan müşterilere, ödül TL yüklemesi yapılacak ancak SMS iletişimi yapılamayacaktır.

* Belbim Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri AŞ kampanyayı durdurma ve değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kampanya, 30 Aralık 2021 – 30 Ocak 2022 tarihleri arasında geçerlidir.