EkonomiGündem

İstanbulkart sahipleri dikkat: Hediye edilecek!

İstanbulkart’ı olanlar için kampanya duyurusu yapıldı. İstanbullu vatandaşların neredeyse her alanda kullanma fırsatı bulduğu İstanbulkart ile ilgili kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında, 1 hafta içinde 50.000 adımı tamamlayan ilk 1.000 kişiye Belbim’den tek geçişlik İstanbulkart ücreti hediye edilecek. Kampanyanın detayları açıklandı.

Yapılan kampanya açıklamasında ”Yürü Be İstanbul uygulaması, şehrimizi yürüyerek keşfetmemizi amaçlıyor ve daha aktif ve daha sağlık bir İstanbul için yürüyüşlerimizi daha keyifli hale getiriyor. Uygulamada bulunan “Var Mısın 50.000 Adım?” adlı görevde 1 hafta içinde 50.000 adımı tamamlayan ilk 1.000 kişiye Belbim’den tek geçişlik İstanbulkart ücreti hediye!” denildi.

HEDİYE EDİLECEK

Yürüyüşlerinizi “Yürü Be İstanbul” uygulaması eşliğinde yaparken hem adımlarını sayabilir hem de tek geçişlik İstanbulkart ücretinin yanında diğer hediyeleri kazanma fırsatı yakalama şansı sunuldu.

Tek geçişlik İstanbulkart ücreti, kartına otomatik talimat olarak yüklenecek. Biletmatiklere, NFC destekli telefonlarına ya da herhangi bir ödeme cihazına okutarak talimatını tamamlayabilirsin.