Genel

İstanbulkart, otobüslerden sonra Starbucks’larda da geçerli olacak! Sadece bir uygulama indirmek, anında bir adet kahve kazandıracak!

İstanbullulara hizmet vermek için sürekli olarak işbirliklerini geliştiren İstanbulkart’tan yeni bir işbirliği daha geldi. Geçtiğimiz aylarda otoparklar ve kafeler ile işbirliği yapan İstanbulkart, ardından marketler ve Fibabank ile bir işbirliğine gitmişti. İstanbulkart bu kez Starbucks ile bir anlaşmaya vardı.

İSTANBULKART BU KEZ STARBUCKS İLE İŞBİRLİĞİNE GİTTİ

Son dönemlerde gerçekleştirdiği işbirlikleri ile İstanbulluları şaşırtmayı başaran İstanbulkart, bu kez yeni nesil kahvecilerin en bilindik markası olan Starbucks ile anlaşmaya vardı. Bu anlaşma kapsamında Starbucks Mobil’i ilk defa indirip İstanbulkart ile 50 TL bakiye yükleyene 1 tall (küçük) boy içecek hediye edeceğini duyuran İstanbulkart’ın bağlı olduğu şirket, kampanyaya ilişkin detayları da açıkladı.

İSTANBULKART VE STARBUCKS İŞBİRLİĞİ 2 ARALIK’A KADAR DEVAM EDECEK

Her ay kullanıcılarını yeni bir işbirliği ile buluşturan İstanbulkart, bu kez Starbucks ile uzun süreli bir işbirliğine vardı. 2 Haziran 2022 tarihi itibariyle başlayan kampanyayı yaklaşık 6 ay boyunca devam ettirecek olan İstanbulkart, kampanyanın 2 Aralık 2022 tarihinde son bulacağını duyurdu. Öte yandan Starbucks uygulamasındaki ‘Para Yükle’ seçeneğinden İstanbulkart seçilerek yapılacak olan para yükleme talimatlarına hediye verileceğini duyuran İstanbulkart, NFC teknolojisine sahip cihazlarda İstanbulkart’ın telefonun arkasına dokundurarak aktifleştirebileceğini de hatırlattı.

PARA İADESİ YAPILMIYOR

Kampanyası kapsamında duyurduğu detaylarda Starbucks cüzdana aktarılan bakiyelerin iadesi olmadığını hatırlatan İstanbulkart, aynı zamanda bu yüklemenin yalnızca Starbucks mağazalarında kullanılabileceğini de İstanbullular için vurguladı.  İstanbulkart üzerinden Starbucks Card oluşturmak için İstanbulkart kullanıcısı olmanın şart olduğunu belirten İstanbulkart, kazanılan yıldızların 24 saat içerisinde hesaba ekleneceğini ve 2 yıl süre ile kullanılabileceğini kampanya detaylarına ekledi. Öte yandan her mağazada geçerli olmayan bu kampanyada Sabiha Gökçen, Antalya Havalimanı HMSHost Starbucks mağazaları kampanya dışı bırakıldı.