Gündem

İstanbul Sancaktepe’de korkunç olay: Baba ve 3 çocuk ölü bulundu!

İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde bir evde 3’ü çocuk 4 kişinin cansız bedeni bulunmasının ardından bulunan cesetlerin, Baba M.A. ile 3 çocuğuna ait olduğu öğrenildi. Ekipler olayla ilgili soruşturma başlattı.

İNTİHAR İDDİASI

Baba M.A.’nın eşinin evi terk etmesi üzerine 3 çocuğunu asarak intihar ettiği iddia edildi. Olay yerindeki incelemelerin ardından cesetler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kan donduran olay, Sancaktepe’de Fatih Mahallesi Selahaddin Eyyubi Caddesi üzerindeki bir sitede bulunan kazan dairesinde yaşandı. İddiaya göre sitenin sakinleri, sitede görevli olan M.A. isimli şahıstan haber alamaması üzerine M.A.’nın meslektaşı olan birini aradı. M.A.’nın meslektaşı olan teknisyen, polis ile beraber binada bulunan kazan dairesine geldi. Çilingir yardımıyla kazan dairesinin kapısının açılmasıyla içeri giren polis, M.A. ile yaşları 7 ve 13 olan iki erkek çocuğunun ve bir kız çocuğunun asılmış halde cansız bedenlerini buldu.

M.A.’nın eşiyle bir süredir problem yaşadığı, eşinin evi terk etmesi üzerine çocuklarıyla önce yemek yediği, sonra da binada bulunan kazan dairesinde çocuklarını ve kendisini asarak intihar ettiği iddia edildi.

KAZAN DAİRESİNDE ASMIŞ

Olay ile ilgili konuşan Bülent Çiftçi, “Çocuklar 8-10 yaşlarında. Onu tanıyorum, hepimize yardımcı oluyordu. Temizlik ve teknik elemanıydı burada çalışıyordu. Çocukları ile restoran bölümünde yemek yemiş. Sonra en üst kata kazan dairesine çıkmış. Orada kendini ve çocuklarını asmış. Olay kazan dairesinde olmuş. Çocukları dışarıdan getirmiş. Normalde burada oturmuyor” dedi.

EŞİNE DE ŞİDDET UYGULAMIŞ

Polisin yaptığı incelemede, M. A.’nın eşi H. A.’yı Sultanbeyli’de darbettiği belirlendi. Bunun üzerine H. A.’nın eşinden şikayetçi olduğu kaydedildi. Polisin olay yerinde incelemeleri devam ediyor.

SANCAKTEPE KAYMAKAMLIĞI’NDAN AÇIKLAMA

Sancaktepe Kaymakamlığı tarafından olaya ilişkin açıklama yapıldı.

Açıklamada, “İlçemiz Fatih Mahallesi Selahattin Eyyubi Caddesinde bulunan bir sitede işçi olarak çalışan, ailevi ve psikolojik sorunlar yaşayan M.A’nın 3 çocuğunu öldürdüğü ve kendisinin de aynı yöntemle intihar ettiği anlaşılmıştır. Konuyla ilgili tahkikat başlatılmıştır. Meydana gelen bu elim olayda hayatını kaybeden masum çocuklarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.