Magazin

İsmail Hacıoğlu ve Hande Doğandemir’in yeni filmi 49’un kadrosuna, sürpriz bir isim daha dahil oldu!

Sinemaseverler, geçtiğimiz günlerde yapılan yeni bir duyuru ile mutlu anlar yaşadı. Gündeme bomba gibi düşen habere göre Mahkûm dizisinde sergilediği oyunculuk performansı ile gönüllere taht kuran İsmail Hacıoğlu ile son dizisi reyting engeline takılan güzeller güzeli oyuncu Hande Doğandemir’in bir film projesi için bir araya geleceği öğrenildi.

Hande Doğandemir ve İsmail Hacıoğlu’nun partnerliklerinin yanı sıra filmin konusu da oldukça merak edilirken, film kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Film setinin kurulması ile birlikte çekim çalışmaları hızlandı ve basına, film kadrosuna yeni dahil olan oyuncuların isimleri servis edildi

49 Filminin Çekimlerine Başlandı!

Geçtiğimiz günlerde basına duyurulmuş olan 49 isimli film için çekimlere başlandı. Mahkûm dizisinin sezon finaline girmesi ile birlikte soluğu yeni filminin setinde almak üzere yola çıkan İsmail Hacıoğlu ile daha önce farklı karakterlerde görmeye alışık olduğumuz Hande Doğandemir, Hatay ilinde buluştu.

Filmin Konusu Belli Oldu!

Hande Doğandemir ve İsmail Hacıoğlu’nun uyumu ve filmde sergileyecekleri oyunculuk performansları heyecan ile beklenirken, filmin konusuna ilişkin de açıklamalar yapıldı. Alınan bilgilere göre iki başarılı oyuncunun rol alacağı yeni film, Musul sınırlarında olan Türkiye Başkonsolosluğu’na saldırı düzenleyen DAEŞ terör örgütünü ve saldırı sonucunda rehineleri kurtarmak üzere operasyon düzenleyen Milli İstihbarat Teşkilatı’nı işleyecek.

Oyuncu Kadrosu Açıklandı!

Hande Doğandemir ve İsmail Hacıoğlu’ndan sonra filmin kadrosunda yer alacak olan diğer isimler de açıklanmaya başlandı. Şimdiye kadar alınan bilgilere göre iki başrolün yanı sıra Kerem Alışık, Saadet Işıl Aksoy ve Doğukan Polat’ın da kadroya dahil olduğu öğrenildi. Gündeme düşen bir son dakika haberine göre ise ünlü oyuncu Sinan Tuzcu’nun da film kadrosuna dahil olduğu öğrenildi.