Ekonomi

İslam Memiş gram altın tahminini açıkladı: Gümüş ve gram altın fiyatları için o tarihe dikkat edin!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın ve gümüş piyasasına yönelik yeni yorumlarını yayınladı. Hem fiyat hem de tarih veren İslam Memiş, gündeme ilk sıradan giriş yaptı.

Gram Altında Fiyat Tahmini!

Her söylediği olay olan ve gündeme ilk sıradan giriş yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, FED’in faiz artırımı kararından sonra hızla yükselen gram altına ilişkin açıklamalarda bulundu. Uzman İslam Memiş, şu an da 930 TL seviyesinden işlem gören gram altının kısa süre içerisinde bin 450 TL’ye ulaşacağını iddia etti.

“Gümüşe Yatırım Yapanlar Kazanır!”

Her dönemin en güvenli yatırım aracı olarak nitelendirilen altın piyasası, son bir yıl içerisinde farklı bir yöne doğru evrildi. FED faiz kararları ve Rusya- Ukrayna savaşı ile birlikte dalgalı hareketler sergileyen ve yatırımcıya güven vermeyen tablolara sahip olan altın piyasası, son zamanlarda tahtını gümüşe bırakmış gibi gözüküyor.

Gümüş piyasasına ilişkin açıklamalarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüşün hem geçen sene hem de 2022’nin ilk ayından bu zamana kadar ciddi bir yatırım aracı olarak görülmeye başladığını vurguladı. Değerli bir maden olduğu bilinen gümüşün yakın zaman içerisinde daha da değer kazanacağına dikkat çeken Uzman İslam Memiş, birikimlerin bir kısmının gümüşte değerlendirilebileceğini iddia etti.

Temmuz Ayına Dikkat!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yayınlamış olduğu yeni piyasa tahminlerinde temmuz ayına dikkat çekti. Hem altın fiyatlarının hem de gümüş fiyatlarının temmuz ayı içerisinde coşacağına işaret eden Uzman İslam Memiş, yatırımcıların ve birikimlerini gümüş ile altın piyasasında değerlendirmek isteyen potansiyel yatırımcıların, temmuz ayına kadar sabırlı olmaları gerektiklerini ifade etti.