Editörün SeçtikleriEkonomiGündemPersonel Alımı

İŞKUR’den çok önemli ilan yayımlandı: En az ilkokul mezunu olanlar başvurabilir! 7-8 bin TL aylık maaş verilecek

İşe ihtiyacı olanları yakından ilgilendiren önemli bir ilan yayımlanırken bu ilan Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün web adresi üzerinden yayımlandı. İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanda 1415 paketleme işçisi alınacağı ifade edildi. Söz konusu ilana başvuruların online olarak yapılacağı bildirildi. Ayrıca işe alınacak olan personellere 7-8 bin TL para verileceği bildirildi. Peki bu ilana başvurmak için gerekli şartlar neler?

1.415 PERSONEL ALINIYOR

İŞKUR bu kapsamda her gün iş ilanları bölümünü güncelleyerek, yeni personel alım ilanlarını yayımlıyor. Yayımlanan son iş ilanlarına göre İŞKUR üzerinden deneyimli deneyimsiz 1415 paketleme işçisi alınacağı resmen duyuruldu.

Paketleme işçisi olarak toplam da 1415 işçi alımı yapılacağı belirtilerek alımların farklı illere yapılacağı vurgulandı. Personel alımı için bazı firmalar deneyim ve vasıf şartı aramazken, bazı firmalar, adaylarda deneyim şartı arandığı aktarıldı.

BAŞVURU DETAYLARI

Çeşitli kurumların yaptığı deneyimli deneyimsiz 1415 paketleme işçisi iş ilanlarını incelemek ve başvuru ekranına ulaşmak için aşağıda belirtilen linke tıklayabilirsiniz. Söz konusu ilanlara başvurular online olarak yapılacak. Başvuruda bulunmak isteyen adayların ilk olarak belirtilen şartları taşıyor olması ve firmaların belirttiği başvuru tarihleri arasında İŞKUR üzerinden online olarak başvuruda bulunması gerektiği vurgulandı.

ARANAN ŞARTLAR

Bu ilanlara başvuru yapacak olan adaylarda genel şartlar aranıyor. Bu şartlar ise şöyle belirtildi:

En az 18 yaşını tamamlamış olmak

En az ilkokul mezunu olmak

Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir hastalığının bulunmaması

Vardiyalı çalışmaya uygun olabilmek

Adli sicil kaydının temiz olması

Güvenlik soruşturmasının olumlu geçmesi

Yayımlanan ilanların genel başvuru şartları bu şekilde olup, şartlar ilanlara göre değişkenlik gösterebilmektedir.

Söz konusu ilanlar için TIKLAYIN.