GenelPersonel Alımı

İŞKUR üzerinden üniversiteye güvenlik görevlisi ve temizlik personeli alımı yapılacak!

19 (Ondokuz) Mayıs Üniversitesi bugün Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayfasında yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İŞKUR’un ‘’Kamu İş İlanlar’’ sayfasında yer alan ilana göre 19 Mayıs Üniversitesi, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere güvenlik görevlisi ve temizlik hizmetleri kadrolarına personel alımı yapacak.

Güvenlik görevlisi alımı ve temizlik personeli alımı başvuruları 21-25 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılmaktadır. Başvurular İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden online şeklinde yapılacak olup, başvuru linkleri aşağıda verilmiştir. Peki, 19 (Ondokuz) Mayıs Üniversitesi personel alımı için istenilen başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar…

SÜREKLİ İŞÇİ ALIM İLANI

Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (Üniversite Hastanesi) ne bağlı Samsun ili ve ilçelerindeki bağlı birimlerde çalıştırılmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/D maddesi, 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) aracılığıyla aşağıda yer alan tabloda dağılımı gösterilen şekilde sürekli işçi alımı yapılacaktır.

KORUMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ ALIMI

Lise ve dengi okul mezunu olmak.

Başvurunun son günü itibariyle 30 yaşını bitirmemiş olmak.

Geçerli Özel Güvenlik Eğitim Sertifikasına/Belgesine sahip olmak. (Silahsız)

Askerliğini yapmış olmak.

Güvenlik işi yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak. Tam Teşekküllü Hastaneden 5188 sayılı Kanuna göre alınmış Sağlık Kurulu Raporu bulunmak.

Belgelendirmek şartıyla Samsun ili ve ilçelerinde başvuru tarihi itibariyle ikamet ediyor olmak *En az 175 cm ve üzerinde boya sahip olmak. Boyunun cm. olarak ifadesinin son iki rakamının, +/- 20 kg. aralığında ağırlıkta olmak.

TEMİZLİK PERSONELİ ALIMI

Lise ve dengi okul mezunu olmak.

Başvurunun son günü itibariyle 30 yaşını bitirmemiş olmak.

Temizlik işini yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak.

Belgelendirmek şartıyla Samsun ili ve ilçelerinde başvuru tarihi itibariyle ikamet ediyor olmak

BAŞVURU ŞEKLİ YERİ VE ZAMANI

İlan şartlarını taşıyan adaylar ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 5 (beş) iş günü içinde iskur.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak ya da İŞKUR Müdürlüklerinden başvuruda bulunabileceklerdir. Adaylar başvuru bitimi tarihinden itibaren iş ve işlemlerini www.omu.edu.tr internet adresinden takip edeceklerdir.

KURA TARİHİ, YERİ VE SONUÇLARININ AÇIKLANMASI

Kura işleminin yeri ve zamanı www.omu.edu.tr internet adresinden ayrıca duyurulacaktır.

Kura sonucu ve kuradan sonraki tüm süreç www.omu.edu.tr internet adresinden ilgililere duyurulacaktır.

Noter kura çekilişi www.omu.edu.tr internet adresinden canlı olarak yayınlanacaktır. Kuraya katılmak isteyen adaylara Covid-19 salgını nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uymaları şartıyla izin verilecektir.

İŞE GİRMEYE HAK KAZANAN ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi – 2 (iki) adet vesikalık fotoğraf

İkametgah Belgesi

Adli Sicil Belgesi

Diploma veya mezuniyet belgesi

SGK’dan emeklilik, yaşlılık aylığı almadığını gösterir belge

Erkek adaylar için Askerlik belgesi

Aile Hekiminden alınacak Durum Bildirir Sağlık Raporu (Koruma ve Güvenlik Hizmetlerine atananlar özel şartlar bölümünde belirtilen sağlık kurulu raporunu ibraz edeceklerdir.)

Göreve başlayacak personelin görevini yapmasına engel sağlık sorununun (ruhsal ve fiziksel) olmaması gerekmektedir. Başvuran adaylar bu şartları kabul etmiş sayılacaktır. (atamaya hak kazanan adaylardan istenecektir.)

İŞKUR İŞ BAŞVURU EKRANI LİNKLERİ

NOT: Ülkemizde de görülmekte olan KORONAVİRÜS- COVID-19  salgını  nedeniyle halk sağlığını korumak amacıyla  başvuru şartlarını taşıyan adaylar,  İŞKUR internet sitesinden (https://esube.iskur.gov.tr/ internet adresi üzerinden “İş Arayan” linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak), E-DEVLET ve ALO 170 hattı üzerinden  başvurularını yapacaktır.

3 Güvenlik görevlisi ve 1 temizlik personeli olmak üzere toplam 4 personel alınacak olup, İŞKUR üzerinden online başvuru yapmak için aşağıda belirtilen linkleri tıklayınız.

A – Güvenlik alımı için tıklayınız

B – Güvenlik alımı için tıklayınız

Temizlik hizmetleri için tıklayınız