Kamu

İŞKUR üzerinden başvurular başladı: Et ve Süt Kurumu personel alımı yapıyor!

Türkiye’de corona virüsü sürecinde birçok vatandaş iş arıyor. İnternet üzerinde iş arayan vatandaşlar için İŞKUR yeni ilanlar yayınladı. Kurum kamu iş ilanları kategorisinde Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü personel alım ilanına yer verildi. Kasap kadrosu için yayınlanan ilana en az ilkokul mezunu olanlar başvuruda bulunabilecekler.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü kasap kadrosunda istihdam etmek üzere personel alımı yapacak. 6 Mayıs tarihinde verilen ilana 10 Mayıs 2021 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Kadroya başvuru için özel şartlar:

Bulaşıcı Hastalığı Olmadığını Ve Sağlık Durumunu Sağlık Kurulu Raporu İle Belgelemek (İşe Alınacaklardan Daha Sonra İstenilecektir).

Tehlikeli İşlerde Çalışabilir Olduğunu Sağlık Kurulu Raporu İle Belgelemek

Asgari İlkokul/İlköğretim Mezunu Olmak

Meb, Ebk Ve İşkur Tarafından Düzenlenen Et İşçiliği Ve Kasaplık Eğitiminden (Sekap ) Sertifika Sahibi Olmak
Kasaplık, Ustalık Ve Kalfalık Belgesine Sahip Olmak

Tehlikeli Ve Çok Tehlikeli Sınıfta Yeralan İşlerde Çalıştırılacaklarını Mesleki Eğitimlerine Dair Yönetmelikte Yeralan Mesleki Eğitim Belgesine Veya Kasap Ustalık Belgesine Veya Kasap Kalfalık Belgesine Sahip Bulunmak Veya Et Endüstrisi Öğrenimi Görmüş Olmak.

Kura Çekimi İstanbul Et İşletme Müdürlüğünde Zoom Üzerinden Yapılacaktır. Kura Çekim Tarihi Ve Saatinde Değişiklik Olması Halinde Kuruma Ait Www.Esk.Gov.Tr İnternet Adresinden Duyurulacaktır.

İLANA BAŞVURUDA BULUNMAK İÇİN TIKLAYINIZ.