Kamu

İŞKUR ilan verdi: Alım yapılacak!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Geçici Koruma Altındaki Suriyeliler ve Türk Vatandaşları için İstihdam Desteği Projesi kapsamında, İŞKUR Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde Ankara’da görev almak üzere Yazılım Geliştirme Danışmanlığı (Kıdemli Olmayan) hizmeti alımı yapılacağını duyurdu. İlan için başvuruların en geç 28 Eylül saat 23:59:59’a kadar yapılması gerektiği bildirildi.

İŞKUR kıdemli olmayan 4 Yazılım Geliştirme Danışmanı alımı yapacağını duyurdu. Proje kapsamında alımı yapılacak personellerin 2021 yılında FRIT-2 kapsamında başlayacak 3 yıl süreli yeni projede, pozisyonu kapsamında belirlenecek ve mutabık kalınacak yeni şartlar çerçevesinde devam edebileceği bildirildi.
Başvurulan pozisyonlara dair pozisyon adı ve referans numarasının açıkça belirtildiği Türkçe özgeçmişlerin en geç 28/09/2021 tarihinde saat 23:59:59’a kadar aşağıda belirtilen adrese e-posta yoluyla ulaştırılması gerekmektedir.

proje.ilanbasvuru@iskur.gov.tr
+90 312 216 39 27

Yazılım Geliştirme Danışmanında bulunması zorunlu nitelik ve beceriler

Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden yada bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olması,

yukarıda belirtilenler dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile 2 istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olması.

Kurumsal yazılım projelerinde (freelance çalışma ve staj süresi dahil) en az 1 yıllık deneyim sahibi olmak.

Visual Studio .NET C# ve Asp.Net, konularında bilgi sahibi ve proje geliştirmiş olmak.

İlişkisel veri tabanları ile uygulama geliştirmiş, SQL bilgisi ile PL/SQL(Oracle), stored procedure ve function bilgisine sahip olmak.