Genel

İŞKUR evden çalışanlara 800 TL verecek! Ev hanımlarına ek kazanç sağlayacak duyuru için başvuru ekranı açıldı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ev hanımlarına evde çalışarak para kazanmalarına olanak sağlamakta.

Evde para kazanarak aile bütçesine destek olmak isteyen ev hanımları Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) “evde paketleme” projesiyle beraber aile ve ülke ekonomisine destek olacak.

Peki başvurular nasıl yapılır? İşte Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden açıklanan detaylar.

İŞKUR evde paketleme başvurusu nasıl yapılır?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) evde paketleme iş imkanından yararlanmak isteyenler kendilerine en yakın Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) müdürlüğüne gitmek zorunda ve orada Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) evde ek iş başvuru formunu doldurması gerekiyor.

Başvuru ekranı fornu doldurulduktan sonra ne yapılacak?

Ev  hanımları bu formu doldurduktan sonra ev hanımının eğitim sertifikası belgelerinin hepsi İŞKUR’da görevli meslek danışmanları tarafından kayıt altına alınacak.

Bu süreçten sonra iş başvuru formu dolduran ev hanımının kullanmakta olduğu veya kendisiyle iletişime geçilecek cep telefonu numarası ve iletişim bilgileri kayıt altına alınacak.

Daha sonra sisteme eklenen iş bilgileri diğer havuz içinde olan uygun nitelikte kadınlarla eşleştirme yapılacak ve bu kadınlara SMS yoluyla işler gönderilecek.

Bununla beraber ev hanımları bu işleri yaparak gelir elde edecek.

İŞKUR evde paketleme ne kadar kazanç sağlayacak?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından açıklanan detaylara göre ev hanımlarının yapacakları işler şöyle açıklandı;

“Nikah şekeri, bitki çayı paketleme, sabun, tel toka kutulama, kulak çubuğu ambalajlama, poşet katlama, cetvel seti hazırlama, küpe arkası takma, takı tasarımı, tırnak kutulama, mandal montajı, gömlek yakası dikme, peçete halkası yapma” bu işleri yapacak ev hanımları gün içinde ortalama 3 ila 4 saat kadar çalışarak 600 Türk Lirası ila 800 Türk Lirası arasında gelir elde edecek.

Daha detaylı bilgi için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) web adresini ziyaret edebilir veya hafta içi mesai saatlerinde size en yakın Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) bölge müdürlüğünü ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın