Magazin

Işın Karaca'nın yeni sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile ilk fotoğrafı! Can Yapıcıoğlu kimdir?

Işın Karaca, kendisinden 19 yaş küçük müzisyen Can Yapıcıoğlu ile aşk yaşamaya başladı. Yapıcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açan Karaca, sosyal medya hesabından yeni sevgilisi ile olan pozunu paylaştı. Peki, Can Yapıcıoğlu kimdir?

Bundan bir ay önce Tuğrul Odabaş ile boşanan, bir önceki eşi Sedat Doğan ile kriz yaşayan ve Doğan hakkında uzaklaştırma kararı aldıran Işın Karaca, müzisyen Can Yapıcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açtı.

Aralık ayı itibarıyla yeni ilişkisinin başladığını söyleyen Karaca, sevgilisi ile çekilen bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı:

CAN YAPICIOĞLU KİMDİR?

Can Yapıcıoğlu, Işın Karaca’nın Eylül 2019’daki İzmir konserini organize etmişti. Organizatör kariyerinin yanı sıra şarkıcılık yapan Can Yapıcıoğlu, 1992 doğumlu, yani Işın Karaca’dan 19 yaş küçük.

İzmirli besteci ve piyanist Can Yapıcıoğlu, 23 Mart 1992’de Akhisar’da dünyaya geldi. 5 yaşındayken İstanbul Devlet Konservatuarı’nın Keman bölümünden mezun olan babası Mesut Yapıcıoğlu ile piyano öğrenmeye başladı. Okul yıllarında Arzu Akay ile piyano eğitimine devam etti. İkinci bir müzik aleti olarak okulda viyola öğrendi ve okul orkestrası için kontrbas çaldı. Okul dizisi orkestrası ve genç yaşlarındaki okul korosu için besteleri, Üniversite Akademik Orkestraları tarafından birçok kez çalındı. Klasik eğitim sürecinin yanı sıra caz ve uyum eğitimini babasıyla sürdürdü. Üniversite eğitimi ve klasik eğitim sürecinden sonra, piyanist ve besteci olarak caz sahnesine katılmaya daha fazla önem verdi.

Bir yanıt yazın