Ekonomi

İş Bankasından 50 bin liraya kadar kedi! Anında başvuru ile paranız hesabınızda: 3 ay geri ödeme yok

İş Bankası tarafından anında kredi kampanyası duyuruldu. Bu kredi kampanyası ile hemen başvuru kapsamında anında 50 bin lira kredi kullanılabileceği ifade edildi. Ayrıca kredi kampanyasında kişiye özel faiz oranları işletileceği belirtilerek geri ödemelerin 3 ay sonra başlayabileceği paylaşıldı.

3 AY GERİ ÖDEME YOK

İş Bankası tarafından kampanya hakkında bir açıklama yapıldı ve bu açıklamada “Anında Kredi, 50.000 TL’ye kadar olan tüm nakit ihtiyaçlarınızı size özel faiz oranları* ile anında karşılayabileceğiniz pratik bir bireysel kredidir. Üstelik, Anında Kredi’ye başvururken dilerseniz ilk taksitinizi krediyi kullandığınız tarihten 3 ay sonra olacak şekilde belirleyebilir ve kredinizi eşit taksitlerle geri ödeyebilirsiniz. 90 güne varan ödemesiz dönemli** Anında Kredi’ye İşCep veya İnternet Şubesi’nden başvuru yapabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

BAŞVURULAR NEREDEN?

Kişiye özel uygulanacak faiz oranı müşteri özellikleri, kredi tutarı, kredi vadesi ve diğer kredi bilgilerine göre değişiklik gösterebilir. Yapılan açıklamada şubeye gitmeden İşCep, İnternet Şubesi veya Bankamatiklerden anında kredi başvurusu yapılabileceği vurgulandı.

BAŞVURU ADIMLARI 

Bu açıklamada “Kredi başvurunuzun onaylanması halinde, çektiğiniz kredi tutarı İş Bankası’ndaki vadesiz hesabınıza anında aktarılır.” denildi.

Başvuru için izlenecek olan adımlar ise şöyle oldu:

İşCep > Krediler > Anında Kredi Başvuru

İnternet Şubesi > Kredilerim > Anında Kredi

Bankamatik > Daha Fazlası > Anında Kredi ve Anında Ek Hesap

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.