Ekonomi

İş Bankası’nda parası olanlar için önemli açıklama: 28 gün sonra fazla para alabilirsiniz!

İş Bankası’nda parası olanları veya parasını İş Bankası’na yatıracak olanları ilgilendiren önemli açıklama yapıldı. Banka tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre 28 gün sonra fazla para alabilirsiniz. Ancak bunu sağlamak için paranızı vadeli hesaba geçirmeniz gerekiyor.egehaber.com Parasını vadeli hesaba geçirenler 30 Eylül 2020 – 31 Temmuz 2021 tarihleri arasında yeni açılan veya vadesi yenilenen vadeli TL mevduat hesaplarının getirilerine uygulanacak vergi indirimi fırsatından da faydalanabilecekler.

Bankalar müşterilerinin parasının değerlenmesi için vadeli hesaplarını duyuruyorlar. İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden vadeli hesap özelliklerini duyurdu. Buna göre en az 1000 TL parası olanlar vadeli hesap açabilecekler. Standart olarak 1 ay, 3 ay, 6 ay, 1 yıl, 2 yıl ve 3 yıl vadede açılabilen Vadeli TL Mevduat Hesabı açanlara 28-31 gün için en az yüzde 11.30 faiz oranı uygulanacak.

İş Bankası’nda parası olanlar kazancını arttırmak için vadeli hesaba geçebilirler. Vadeli hesaba geçmek isteyenler İnternet Şubesi, İşCep, Bankamatik, Şube ve Çağrı Merkezlerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. İş Bankası müşterisi olmayanlar ise İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle kolayca hesaplarını açabilirler.