EkonomiGenel

İş Bankası müşterilerine duyuru yapıldı: 8 gün sonra bitiyor!

İş Bankası’ndan Maximum kartı olanlara özel duyuru yapıldı! Babalar Günü de yaklaşırken babasına hediye almak isteyenler için hazırlanan kampanyada kartlara 100 TL MaxiPuan yükleneceği öğrenildi.

10 – 20 Haziran 2022 tarihleri arasında Maximum Kart’ınızla giyim, aksesuar, ayakkabı, kozmetik, optik, çiçek, kırtasiye ve elektronik perakende sektöründe yer alan seçili firmalardan Maximum işyerlerinden tek seferde yapacağınız her 250 TL ve üzeri alışverişinizde 25 TL, toplam 100 TL MaxiPuan kazanın.

Kampanyaya Katılım İçin

Kampanyaya Katılmak için Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı işyerlerinde kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 05 Temmuz 2022 tarihinde son alışverişin yapıldığı kartınıza yüklenecektir.

MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Ağustos 2022’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir.

Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 100 TL MaxiPuan kazanabilir.

Diğer Detaylar

Kampanya seçili sektörlerde faaliyet gösteren firmaların Maximum anlaşmalı işyerlerinden yapılacak 250 TL ve üzeri alışverişleri kapsamaktadır. Kampanyaya sadece Maximum Mobil’den katılım sağlanabilir. Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyaya dâhildir. Aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden ise sadece biri kampanyaya dâhil sayılacaktır. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Online alışverişlerde kapıda ödeme seçeneği ile yapılan ödemeler kampanyaya dâhil edilmeyecektir. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.