EkonomiGündem

İş Bankası kartınız varsa hemen bunu yapın: Kartlara 700 TL yüklenecek!

İş Bankası duyuru yaptı. Tatil planı yapanlar bu kampanyadan yararlanırsa fırsatı yakalayacak. İş Bankası’nın açıklamasında, İş Bankası kartıyla Tatilbudur.com’da tatil rezervasyonu yapanlar 700 TL kazanacak. Tatilbudur.com’dan Maximum özellikli kredi kartlarınız veya Bankamatik Kartınız ile tek seferde yapacağınız 7.500 TL ve üzeri peşin veya taksitli yeni tatil rezarvasyonuza 700 TL MaxiPuan kazanılacak.

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler

Ticari kredi kartları ve aidatsız kredi kartları ile yapılan işlemler, iptal, iade işlemleri ile MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir.

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Kampanyadan yararlanabilmek için Maximum Mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılım sağlanmalıdır. Katılım kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

30 HAZİRAN SON TARİH

Kampanya 1-30 Haziran tarihleri arasında Tatilbudur’dan yapılacak yeni tatil rezervasyonlarında geçerli sayılacaktır, önceki rezervasyonları kapsamamaktadır. Türkiye İş Bankası A.Ş kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

Ödül Kullanımı

Kampanya kart bazında değil müşteri numarası bazındadır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 700 TL MaxiPuan kazanabilir. Kampanyadan kazanılan MaxiPuanlar 7 Temmuz 2022 tarihinde en son alışveriş yaptığınız kartınıza yüklenecek olup, kullanılmayan MaxiPuanlar 31 Ağustos 2022 tarihinde geri alınacaktır. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır.