EkonomiGündem

İş Bankası kartı olanlara 100 TL verilecek: Duyuru yapıldı!

İş Bankası kart sahiplerine bir fırsat sunuldu. İş Bankası kartı kullananlar 100 TL kazanacak. Bankanın açıklamasına göre, İş Bankası kartlarınızla restoran sektöründe faaliyet gösteren işyerlerinden tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız her 250 TL ve üzeri restoran harcamanızda 25 TL, toplamda 100 TL MaxiPuan kazanılacak. Kampanya için 31 Mayıs’a kadar süre verildi.

Kampanyaya katılmak isteyenler için detaylar duyuruldu. Katılmak için Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Kampanyaya dâhil olan kartlar

Maximum özellikli bireysel kredi kartları, Maximiles, Maximiles Select, MercedesCard, ​Bankamatik Kartı ve Maxipara Kart

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler

İş Bankası Maximiles Black, Privia Black, Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat, MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir. Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan ve/veya e-ticaret sitelerinden yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değildir. Yemeksepeti internet sitesinden ve mobil uygulamasından, Maximum Mobil uygulaması aracılığı ile verilen Yemeksepeti siparişleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Ödül kullanımı: MaxiPuanlarınız 7 Haziran 2022 tarihinde kampanya kapsamında kullanılan son kartınıza yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 31 Temmuz 2022 (bu tarih dâhil)’dir. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 100 TL MaxiPuan kazanabilir. Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda Maxipuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir. Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı Maxipuan kazanamayacaktır.

KAMPANYA KOŞULLARI;

Maximum işyerleri dışında yapılan alışverişler ve internet üzerinden yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir. Kampanya diğer kampanya, çek, indirim ve promosyonlarla birleştirilemez. Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iptal veya iade işlemlerini içermemektedir. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda, Maxipuan yüklenmeyecek veya yüklenen MaxiPuan’lar geri alınacaktır.