Ekonomi

İş Bankası kartı olanlar için açıklandı: Son tarih 31 Mart!

İş Bankası resmi internet sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile müşterilerine duyuruda bulundu. Banka tarafından yapılan kampanya duyurusunda, 1-31 Mart 2021 tarihleri arasında yapılacak olan market alışverişlerinde 60 TL MaxiPuan kazanma fırsatı tanındığı bildirildi. İşte İş Bankası tarafından yapılan kampanya açıklamasının detayları…

İş Bankası 1-31 Mart 2021 tarihleri arasında Maximum Kart yapılacak olan Market alışverişleri ile ilgili duyuruda bulundu. Özel banka anlaşmalı marketlerden tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 175 TL ve üzeri 5. peşin alışverişlerde 60 TL MaxiPuan verildiğini açıkladı. Peki, kazanılan MaxiPuan nasıl kullanılır?

Katılmak için: Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.
Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir

Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler:

İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç), İş Bankası Bankamatik Kartları, MaxiPara Kartlar kullanılarak yapılan alışverişler, market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ve mobil uygulamalarından yapılan market alışverişleri kampanyaya dâhildir.

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler:

Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler, farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından yapılacak alışverişler kampanyaya dâhil değildir.

Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 7 Nisan 2021 tarihinde en son kullandığınız kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 16 Nisan 2021’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 60 TL MaxiPuan kazanabilir.

Ek Koşullar: Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iade ve iptal işlemlerini içermemektedir. Ödül MaxiPuan yüklenmesinde Bankamız kayıtları esas alınacaktır. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.