Ekonomi

İş Bankası, Fibabanka ve Garanti BBVA kredi hizmetlerini güncelledi: Kendi aracının sahibi olmak isteyenler günlük 114 TL’ye nakit desteği verilecek!

Döviz kurlarında yaşanan olumsuz gelişmeler, pek çok sektörde olduğu gibi otomotiv sektöründe de fahiş fiyatların gözlenmesine sebep oldu. Yeni dönemde hali hazırda zamlı fiyatlar aracılığı ile satış yapan otomotiv sektörü, pandemi temelli çip krizinin yaşanması ile birlikte hem ikinci el araçlara hem de sıfır kilometre araçlara tekrar zam yapmak zorunda kaldı. Bu noktada kendi aracının sahibi olmanın hayalini kuran vatandaşlar, bu hayallerini gerçekleştirebilmek için günden güne daha fazla nakde ihtiyaç duymaya başladılar.

Araç sahibi olmak isteyen vatandaşların, artan araç fiyatları karşısında ortaya çıkan nakit ihtiyaçlarını karşılamak adına yeni dönemde taşıt kredisi hizmetlerini güncellediklerini açıklayan İş Bankası, Fibabanka ve Garanti BBVA, ilgili hizmetlerinin ayrıntılarını paylaştı.

Fibabanka Taşıt Kredisi 2022

Türkiye genelinde milyonlarca müşteriye sahip olan özel bankalardan biri olarak hizmet veren Fibabanka, yeni dönemde araç satın alabilmek için nakit desteğine ihtiyacı olan vatandaşlara azami vade sayısı 48 ay, aylık faiz oranı ise yüzde 2,48 olan taşıt kredisi hizmeti sunacağını bildirdi. Bankadan 100 bin TL tutarında destek almak isteyenlerin ödeyecekleri taksit tutarı, 4 bin 563 TL 99 kuruş olarak hesaplandı.

Garanti BBVA Taşıt Kredisi 2022

Emekli kampanyaları ve diğer kategorik hizmetleri ile dikkat çeken özel banaklardan biri olan Garanti BBVA, yeni dönemde kendi aracının anahtarını cebinde taşımak isteyen vatandaşlara taşıt kredisi hizmeti ile destek olacağını duyurdu.

Banka ilgili hizmeti için üst limitinin satın alınacak olan araç için oluşturulacak olan ekspertiz raporuna göre belirleneceğini ancak ilgili hizmetin azami vade sayısının 48 ay, faiz oranının ise yüzde 1,92 olduğunu bildirdi. Bankadan 100 bin TL tutarında destek almak isteyenlerin ödeyecekleri taksit tutarı, 3 bin 465 TL 10 kuruş olarak hesaplandı.

İş Bankası Taşıt Kredisi 2022

Geliştirdiği kampanyalar ve sunduğu hizmetlerin kalitesi sayesinde bankacılık sektöründe iz bırakmayı başarmış olan bankalardan biri olarak karşımıza çıkan Türkiye İş Bankası, yeni dönemde giderek pahalılaşan araç fiyatlarına karşın vatandaşın yanında olduğunu duyurdu.

Banka geliştirmiş olduğu taşıt kredisi hizmetinin üst limitinin satın alınacak olan aracın fiyatına göre belirleneceğini ancak söz konusu hizmetin için azami vade sayısının 48 ay, aylık faiz oranının ise yüzde 1,89 olduğunu bildirdi. Bankadan 100 bin TL tutarında destek almak isteyenlerin ödeyecekleri taksit tutarı, 3 bin 440 TL 50 kuruş olarak hesaplandı.