EkonomiGenel

İş Bankası duyuru yaptı: 500 TL tutarında ödeme yapılacak!

İş Bankası’na kayıtlı müşteriler için flaş duyuru geldi! Buna göre 30 Haziran 2022 tarihine kadar referans kodunuzu alın, emekli yakınlarınızın referans kodu ile maaşını İş Bankası’na taşımasını sağlayın ve 500 TL’ye varan Pazarama MaxiPuan kazanma fırsatı yakalayın!

İş Bankası tarafından tüm detaylar, bankanın internet sitesi üzerinden açıklandı.

Kimler referans kodunu kullanabilir?

SGK (SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) maaşı sahibi emekliler.
10 Haziran 2022 tarihi itibariyle maaşını İş Bankası’ndan almayan emeklilere kampanya kapsamında referans olunabilir.
10 Haziran 2022 tarihinden önceki bir dönemde maaşını İş Bankası’ndan almış olan, halihazırda emekli maaşını başka bankadan alan müşteriler maaş taşıma işlemi yaparak kampanyaya dahil olabilir.
10 Haziran 2022 tarihi itibariyle emekli maaşını İş Bankası’ndan alan ve kampanya süresinde emekli maaşını başka bankaya taşıyıp tekrar İş Bankası’na taşımak isteyen müşteriler kampanyadan yararlanamaz.
Birden fazla emekli maaşı olan ve kampanya başlangıç tarihi itibariyle herhangi bir emekli maaşını İş Bankası’ndan alan müşteriler de diğer emekli maaşlarını taşımak üzere referans kullanarak kampanyaya dahil olamaz.

Referans Kodu verilen emekli ne yapmalıdır?

SGK emekli maaşlarını İş Bankası’na taşımaları, ardından REFERANS yazıp bir boşluk bırakarak yakınlarından aldıkları Referans Kodunu ekleyip 4402’ye SMS atmaları gerekmektedir. (Örnek: Referans Kodu “12A4C” ise büyük harflerle REFERANS yazıp bir boşluk bırakılarak referans kodu 4402’ye SMS gönderilmelidir “REFERANS 12A4C” .)

Kampanya kapsamında SMS ile başvuru İş Bankası’na kayıtlı cep telefonu ile yapılmalıdır. SMS atılan cep telefonu ile İş Bankası’nda kayıtlı cep telefonunun farklı olması durumunda kampanyadan yararlanılamaz.

Emekli Maaşı İş Bankası’na Nasıl Taşınır ve Emekli Promosyonu Nasıl Alınır?

SGK emeklileri İşCep, İnternet Şubesi ya da İş Bankası şubeleri aracılığıyla maaşlarını İş Bankası’na taşıyabilirler.

Kazanılan puanlar nasıl kullanılır?

Pazarama MaxiPuan’ları, referans verilen emeklinin İş Bankası hesaplarına yapılacak ilk maaş ödemesini takip eden ay içerisinde Referans Kodu sahibinin açık ve kullanılabilir durumda olan bir kartına (kredi kartı ve / ve ya Bankamatik Kartına) yüklenecektir. Pazarama MaxiPuan yüklemesi sırasında İş Bankası’ndan açık ve kullanılabilir durumda kartı olmayan müşterilere puan yüklemesi yapılamayacaktır.
Pazarama MaxiPuan; Maximum Mobil’de yer alan Pazarama dijital platformundan yapılan satın alma işlemlerinde kullanılabilecek özel puan türüdür ve kampanyadan kazanılan Pazarama MaxiPuanlar yalnızca Pazarama içerisinde yer alan Online Alışveriş, Market Siparişi, Dijital Kod Market, Araçta Öde menülerinden gerçekleştirilecek işlemlerde kullanılabilir. Referans Kodu sahibi bir müşteri kendisine tanımlanan Referans Kodu ile en fazla iki emekli yakınının SGK emekli maaşını İş Bankası’na taşıması için referans olabilir ve maaşını İş Bankası’ndan almaya başlayan her bir yakını için 250 TL olmak üzere en fazla 500 TL Pazarama MaxiPuanı kazanabilir.
Kampanya kapsamında Pazarama MaxiPuan ödülüne hak kazanılabilmesi için; emekli maaşını İş Bankası’ndan alacak kişinin 3 yıl süre ile emekli maaşlarını İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt ederek maaşını 30 Haziran 2022 tarihine kadar İş Bankası’na taşıması ve Referans Kodu ile SMS başvurusu yapması, ardından ilk emekli maaş ödemesinin gerçekleşmiş olması, maaşını İş Bankası’ndan alıyor olması gerekmektedir.