EkonomiGündem

İş Bankası duyurdu: Kartlara 100 TL yatacak!

İş Bankası tarafından açıklama yapıldı. Banka, müşterilerine kampanyasını duyurdu. İş Bankası tarafından yapılan açıklamada, 30 Kasım tarihine kadar bankamatik kartıyla yapılan alışverişlere 100 TL Maxipuan verileceği belirtildi. Bu kapsamda, İş Bankası’nın müşterilerine yaptığı açıklamada, 30 Kasım tarihine kadar bankamatik kartıyla yapılan alışverişlere 100 TL Maxipuan verileceği belirtildi.

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Kampanyaya, Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak katılabilirsiniz.

İş Bankası açıklamasında ”Maximum Mobil’den Market Kampanyası’na katılın, Ağustos ayı boyunca Bankamatik Kart’ınız ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacağınız 175 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinizden sonra, farklı günlerde yapacağınız 175 TL ve üzeri her peşin alışverişiniz için 10 TL, toplam 100 TL MaxiPuan kazanın” ifadelerini kullandı.

Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler

İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç), İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart kullanılarak yapılan alışverişler, market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ve/veya mobil uygulamalarından yapılan market alışverişleri kampanyaya dâhildir.

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler

Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar; Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler, farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından yapılacak alışverişler kampanyaya dâhil değildir.