GündemKamu

İş Bankası duyurdu: 200 kişiye 6 ay boyunca verilecek! Hemen başvurun

İş Bankası internet sitesi üzerinden kampanyalarını duyurmaya devam ederken ilgi çekici bir kampanyasıyla vatandaşları bilgilendirdi. 200 kişiye 6 ay boyunca bedava üyelik sağlayacak. İş Bankası’ndan alınan bilgilere göre 9.12.2021 saat:10:00 – 07.01.2022 saat:23:59 arasında İşCep’e giriş yaparak, kişisel asistanınız Maxi’ye ulaşın, size özel hazırlanan 2021 özetinizle ilgili testi çözün ve testin sonunda Maxi’nin sizinle paylaştığı çekiliş kodunu İşCep Instagram sayfasında bulunan kampanya görselinin yorum kısmında paylaşarak çekilişimize katılın. Hediye kazanacak 200 kişiden biri olma fırsatını yakalama şansı tanıdı. Peki kampanyaya nasıl katılabiliriz? İşte detaylar
Kampanyaya Nasıl Katılabilirim?

Kampanya Kuralları:

Bu kampanya MPİ’nin 28.12.2021 tarih ve E.40453693-255.05.02-13877 sayılı izni ile kapsam dışı düzenlenmektedir.

29.12.2021 saat:10:00 – 07.01.2022 saat:23:59 aralığında www.instagram.com adresi üzerinden ücretsiz giriş yaparak TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.’ne ait @iscepisbankasi hesabından paylaşılan kampanya görselinin yorum kısmında çekiliş kodunu paylaşan kişiler katılabilir.

Çekilişe katılmak için gerekli olan çekiliş koduna sahip olmak için, İşCep’e giriş yapmanız ve kişisel asistanınız Maxi’ye ulaşarak sizin için hazırlanan 2021 testini çözmeniz gerekmektedir. Testin sonunda Maxi size özel olan çekiliş kodunuzu paylaşacaktır.

13.01.2022 tarihinde gerçekleşecek çekiliş sonucunda “200 kişiye 6 aylık BluTV üyeliği” hediye edilecektir.

Kazanan talihliler 14.01.2022 tarihinde https://www.instagram.com/iscepisbankasi adresinde ve www.isbank.com.tr’de yayınlanacaktır.

Bir kişi birden fazla hediye kazanamaz.

Kazananlarla DM yoluyla hediye gönderimi konusunda iletişime geçilecektir.

Kampanyaya katılım ile ilgili sunulan bilgilerinin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcı sorumluluğundadır.

Kampanyaya Instagram uygulaması üzerinden katılım ücretsizdir.

Genel ahlak kurallarına uymayan içerikler yayın öncesinde ajans, marka ve sistem tarafından kontrol edilerek sistem üzerinden giriş engeli sağlanarak yayınlanmayacaktır.

Çekilişe TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. mensupları, ESTABOOM REKLAM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. Çalışanları, LİON COMMUNİCATİONS TURKEY REKLAM VE İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ çalışanları ve 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi hediyeleri verilemez.

Kampanya ve ödülle bağlantılı olarak T. İş Bankası, Lion Communications Turkey Reklam Ve İletişim Hizmetleri Anonim Şirketi ve Estaboom sadece kampanyanın yönetimine yönelik sağlanan kişisel bilgileri kullanacaktır. Bu kampanyaya katılarak, bütün katılımcılar bu şart ve koşulları kabul etmiş sayılır. TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. gizlilik politikasına www.isbank.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

ÖTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir.

Detaylı bilgi https://www.instagram.com/iscepisbankasi adresindedir.

Kampanyanın düzenlendiği sosyal medya hesabı altında Instagram kullanıcı adınız ile yorumunuza yer vermeniz durumunda, T. İş Bankası A.Ş. tarafından duyurulan kampanya koşullarını kabul etmiş sayılırsınız. Kampanya kapsamındaki kişisel veri işleme faaliyetleri ile ilgili aydınlatma metnine buradan ulaşabilirsiniz.

Türkiye İş Bankası A.Ş kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.